Neler Yeni

Yardım CS:GO Prime Almaya Değer mi ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Soru yukardaki gibi 250TL'ye değer mi ? Değer ise oyun içinden düşen eşyalar ile kaç ayda oyunun parasını çıkarırım ve hile durumu nedir ?
Yeni güncellemeler geldiğin 100 TL ye yakın kutular düşürebiliyorsun güncellemelere bağlı

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
maçta karşı takımla kavga ettik report bot atıcam gg hesap dedi atmazsan valide sultanını dedim ve 2 saat sonra vac ban yedim bilmeden konuşmasanız :D
buyrun buda yediğim hesabım.
Alıntıyı görüntüle
knkm ekran fotoğrafı bir şey değil çok fazla report atan gördüm hesaplara bir şey olmuyor merak etme maç içindeki kayıtları atsaydın bir nebze ama vac banlı hesap fotosu atmak bir kanıt değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haksız vac yemezsin ama haksız owerwatch yersin owerwatch banı yedim faceite bakabilirsin 35 40 vuruyordum mm dede öyle herkes reportladı ban yedim hile kullandıysam ... olayım bir daha ev verseler bedava bu lanet oyunu oynamam
knkm itiraz edebiliyorsun ov banlara itiraz et çir çok kez itiraz et ben ve arkadaşlarım sayısız ov yedik hatta smurf girdiğim hesaplarım ov yedi sürekli itiiraz edttik incelenme sonucu ov banlarımız kaldırıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben yedim haksız yere
knkm peki pcnde 3.parti yazılımlar veya scriptler varmıydı %90 vardır yani gereksiz

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası