Neler Yeni

Yardım CS:GO Prime Almaya Değer mi ?

zWoeii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
.
Güven faktörünüde satın aldı.
Güven faktörü yüksek olunca gerçekten hile,toxic falan az mı geliyor ? Steamda rehberlerde görüyorum bazen profili herkese açık yapın +rep falan atın diyorlar gerçekten etkili mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 ayda 200₺ düşürdüm oyundan kesinlikle çok fazla oynuyorsa almalı amorti eder
çok değil hafta 1-2 kez falan oynayacağım muhtemelen çünkü okullar açılıyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Güven faktörü yüksek olunca gerçekten hile,toxic falan az mı geliyor ? Steamda rehberlerde görüyorum bazen profili herkese açık yapın +rep falan atın diyorlar gerçekten etkili mi ?
Şöyle oluyor benim bildiğim oyundayken eşleştirme kısmında uyarı veriyor şu şu oyuncunun güven faktörü düşüktür diye normal bir oyuncu ise yaklaşık 1 hafta sonra eski haline dönüyor, hile ise güven faktörü satın alıyor. Evet güven faktörünün çok etkisi var. Kuzenimin 1 hafta düşüktü girdiğimiz 5 maçın 4'ünde mevlana geldi.

zWoeii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
.
agam prime tez vakitte indirime girer. bence alırken bi bekle hemen alma.
hocam yıllardır cs go prime fiyatlarına bakıyorum hiç indirime girmedi hep artıyor vakti zamanında alsaydım iyi olurdu :)

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş

çok değil hafta 1-2 kez falan oynayacağım muhtemelen çünkü okullar açılıyor.
Son 2 ayda yaklaşık 40 maç oynamışımdır anca 5 maça legit gelmiştir haricinde toxic tabi gelebilir bu liginle de alakalı

OnurCiftci26

80+ Bronze
maçta karşı takımla kavga ettik report bot atıcam gg hesap dedi atmazsan valide sultanını dedim ve 2 saat sonra vac ban yedim bilmeden konuşmasanız :D
buyrun buda yediğim hesabım.
Alıntıyı görüntüle
Report botla VAC yemezsin. Sistem senin dosyalarını tarar 3. parti uygulama bulursa öyle banlar, Overwatch'ta bile 10 ve daha fazla kişi izliyor karar veriyor en son tekrar bilgisayarındaki dosyalar taranıyor ondan sonra VAC yiyorsun. Yani bu çok report yemiş kesin hiledir deyip banlamıyorlar. CS-GO çıktığı ilk günden beri oynarım sürekli de report yerim ne haksız VAC yedim ne de yiyeni gördüm.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Soru yukardaki gibi 250TL'ye değer mi ? Değer ise oyun içinden düşen eşyalar ile kaç ayda oyunun parasını çıkarırım ve hile durumu nedir ?
Prime değil de operasyon varsa onu al op alınca da prime geliyor. En azından skin vs de geliyor satarsın aradaki açık kapanır. Ben yıllar önce 45tlye almıştım op 35tl de para artmıştı

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
knkm haksız vac yok ben 2016 dan beri cs oynuyorum eğer pcnde 3.parti yazılım var ise tespit edilirse vac yersin ben bu güne kadar hiç bir zaman ban yemedim

uydurma yani

ekip olarak gireceksen ve rank kasacaksan değer
Haksız vac yemezsin ama haksız owerwatch yersin owerwatch banı yedim faceite bakabilirsin 35 40 vuruyordum mm dede öyle herkes reportladı ban yedim hile kullandıysam ... olayım bir daha ev verseler bedava bu lanet oyunu oynamam

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,968
İsim
tümen dağ
bu arada değer arkadaşım 2 ay önce almasın rağmen çıkan kutu ve skinlerle kendini çok rahat amorti etti eskiden oyun 24 liraysa da kasalar 20 kuruştu

haksız vac olayı da hayatımda görmedim bunu diyen kişiler genelde skinchanger kullanıyo
knkm haksız vac yok ben 2016 dan beri cs oynuyorum eğer pcnde 3.parti yazılım var ise tespit edilirse vac yersin ben bu güne kadar hiç bir zaman ban yemedim

uydurma yani

ekip olarak gireceksen ve rank kasacaksan değer
ben yedim haksız yere

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Ben 28 Mayısa 123TL'ye almıştım. Yarısından fazlasını çıkardım. Sürekli oynayacaksan çıkarır ama biraz sürebilir şans :)

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
Haksız vac yemezsin ama haksız owerwatch yersin owerwatch banı yedim faceite bakabilirsin 35 40 vuruyordum mm dede öyle herkes reportladı ban yedim hile kullandıysam ... olayım bir daha ev verseler bedava bu lanet oyunu oynamam
overwatch banı kalkabiliyo eğer öyleyse ticket at

ben yedim haksız yere
afied

Top Bottom