Arama sonuçları: *

1. T

ViewSonic VX2719 vs. Monster Aryond A32 V.1.1

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, sizin tercihiniz hangisinden yana olurdu? Kullanıcıları var ise sebepleri ile dile getirirse sevinirim. İkisini de aynı fiyat olarak düşünebilirsiniz. https://www.epey.com/monitor/karsilastir/625241-714312/monster-aryond-a32-v1-1_viewsonic-vx2719-pc-mhd/
  2. T

🔥İndirim YANIYORRR 🔥1MS 240 Hz Kavisli Oyun Monitörü 4099TL🔥

Doğrudur kardeşim, konu monitör zaten. Sistemimle denedikten sonra olumlu görmezsem iade talep ederim, Amazon iade konusunda gayet başarılı bir firma. 240Mhz ve 1MS tepkime hızı gerçekten kayda değer, daha iyi seçenekler varsa da ben olmasam bile monitör alacak başka arkadaşlar için link vs...
  3. T

🔥İndirim YANIYORRR 🔥1MS 240 Hz Kavisli Oyun Monitörü 4099TL🔥

Arkadaşlar bir kaç olumsuz yorum görmeme rağmen f/p olarak düşünüp aldım açıkcası. Monitör minimum 4900TL bandında, yanındaki hediyesi de minimum 1400TL bandında. Fiyat açısından değerlendirilebilir olduğunu düşündüm. Sistem ile denedikten sonra yorumlarımı tekrar dile getireceğim. İyi forumlar.
  4. T

Razer Cynosa V2 (Kullanıcıları ve Fikir Sahibi Olanlar)

Mükemmel cevabın için gerçekten teşekkürler dostum, bana en uygun klavyenin bu olduğuna karar vermiştim. Gerçekten de öyleymiş.
  5. T

Bir çok video ve incelemeyi izledim fakat birinci ağızdan kullanıcıların yorumlarını duymak daha iç rahatlatıcı, ondan danışmak istedim. Yorumunuz için teşekkürler.
  6. T

Arkadaşlar bu forum dahil, bir çok araştırma yaptım. Mekanik klavye sesine tahammül edebilen biri değilim, belki fiyat olarak f/p ürünü dahi değil ama şık ve hoş bulduğum için klavyeyi sipariş ettim. Kullanıcıları, daha önceden kullanmış olanlar ve ya klavye hakkında fikir sahibi olanlar şahsi...
  7. T

MODART YENİ SİSTEM !!!

Umarım daha iyi fırsatlar yakalarsınız kardeşim.
  8. T

MODART YENİ SİSTEM !!!

Şu an 14.999TL' den stok yenilenmesi yapıldı, bu haliyle fiyat makul olursa yetiş al.
  9. T

ModArt Pc - Al satcılar

Ne fırsatçılar varmış... :ROFLMAO:
  10. T

Çözüldü✓ Amd eski driver silme

Display Driver Uninstaller https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Programın kurulumunu yaptıktan sonra, Türkçe arayüzü ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  11. T

PCH 25.08.2022 Sistemi Konusu Hakkında Açıklama

Verilebilecek en güzel cevabı verip, sürece bıraktığın için gerçekten teşekkür ederim. Uslubunun düzgünlüğü ve tartışma seviyen için de ayrıca teşekkür ederim. Sistemi alabildiysen güle güle kullanmanı dilerim, alamadıysan da daha iyilerine kavuşmanı. İyi forumlar. :)
  12. T

Dostum, bahsi geçen forumda ya da bu forumda herhangi bir mesajımda içeriğimde "Reklam amaçlı, PR çalışması" için yapıldığına dair bir söylemim varsa lütfen alıntı yaparak belirt. Asla bunu savunmadım, Taner Hoca' nın verdiği emeği bu konu da dahil olmak üzere bahsi geçen diğer forumda da...
  13. T

Öncelikle hakkımda böyle böyle yapılmış(!) diye açtığın konuda hakkımdaki düşünceni gördüm dostum, problem değil dilediğini düşünebilirsin. Ayrıca dünden beri gördüğüm mesajlarına dayanarak söyleyebilirim ki; cümleye özür dileyerek başlaman hakkında olumlu gelişmeler olduğunu gösteriyor...
  14. T

Hakkımı aradığımı düşünüp " hakkını arayan adamları çok sevdiğini" dile getirip sonrasında " aranacak bir hak göremediğine " karar verme hızına teknoloji olarak erişebilirsek biz de milletçe aya gidebileceğiz bir gün! Varol dostum, fikirlerine ve yorumlarına saygı duyuyorum. Dediğim gibi...
  15. T

Konuyu şikayet etmen gerçekten isabetli olmuş. Perşembe günü saat tam olarak 23:41' de yazmış olduğun mesajdan alıntı yapıyorum. "Ya etsin ben hakkını arayan adamları çok severim burada o yüzden o kadar şey yazıyorum." Hakkını arayan insanlara olan sevgin ve saygından dolayı çok teşekkür ederim.
  16. T

Arkadaş olumsuz eleştirilerinizle benim konumu gündemde tutarak bana fayda sağladığınızı dile getirmiş, sessiz kalmanızı değil. Ama dilediğin gibi düşünüp, yorum yapabilirsiniz tabii ki en doğal hakkınız. İyi forumlar.
  17. T

Arkadaş bana hak vermenizi istememiş, aklımdaki soru işaretlerini gidermek amacıyla yapmış olduğum şikayetin gayet normal ve kabullenilebilir olduğunu söylemiş. Aksine benimle aynı fikirde olmayan, benim yaptığım eylemi gereksiz bulan arkadaşlara da akıl vererek; aynı fikirde olmadığınız halde...
  18. T

Şikayette bulunmadan önce tedarikçi firma ile bire bir iletişime geçtiğimi ve firmanın da bilgisine sunduğumu bilmenizi isterim. Mesaj içeriklerimde ve eleştirilerimde gerek uslubum olsun, gerek kesin yargı içeren ifadelerde bulunmamamdan dolayı haklarımı ararken içinde bulunduğum bu süreçte...
  19. T

Cevapları tek tek cevap yazmadan takip edecektim lakin yorumları gördükçe kendimi tutamıyorum. Dava olumsuz sonuçlanır, parayı avukata verdim-ci arkadaşlar; Şikayet sonucunda eğer haklı bulunursam, incelemeye tabi tutulur ve bunun sonucunda hukuki işlem haline dönüşür. Konu bu noktaya gelirse...
  20. T

Bilgilendirme amaçlı yazıyorum, bahsi geçen forumda 6K Görüntülenme - 406 kullanıcı mesajı içeren eleştirel konuyu ben açtım. Burada konuya açıklık getirmek istememin sebebi ise, bahsi geçen forumda konunun kullanıcı cevaplarına kapatılmasıdır. Aynı kullanıcı adı ile söz konusu forumda attığım...
Top Bottom