Neler Yeni

PCH 25.08.2022 Sistemi Konusu Hakkında Açıklama

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Yahu adam derdini anlatmış ki eşit şartlar olmadığından bahsetmiş. Bu dalga geçmeye çalışan ,random gülücükler atan tayfanın kafayı çözemedim cidden

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
"PC alacağım parayı avukata verdim ( DAVAYI KAYBETTİM !! )" konusunu merak ile beklemekteyim. (y)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şahsi tavsiyem, avukatlar uzlaşma teklif ederse kabul etmeniz. Hem para, hem zaman kaybı.
Muhtemelen dava tarihini aylar sonrasına vereceklerdir. Dava sonuçlandığında da kur kim bilir ne olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
Bizde 2 bin₺ indirim için roman yazıp bu işi yapan emek veren insanı bu işten soğutacak boyutta ki adamları anlayamıyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tuğberk Özkan
Cevapları tek tek cevap yazmadan takip edecektim lakin yorumları gördükçe kendimi tutamıyorum.

Dava olumsuz sonuçlanır, parayı avukata verdim-ci arkadaşlar;
Şikayet sonucunda eğer haklı bulunursam, incelemeye tabi tutulur ve bunun sonucunda hukuki işlem haline dönüşür.
Konu bu noktaya gelirse zaten olayda usulsuzlük yapıldığı tespit edilmiş olup, hukuki yaptırımlara yönelinir.

Dediğim gibi incelenmesini talep ettim, herhangi bir usulsüzlük söz konusu değilse ben tekrar konu açarak hatta kabul edildiği takdirde muhattaplarının ayaklarına dahi giderek " Yaşanan olaylar yüzünden kapıldığım yanlış fikirlerden dolayı özür dilerim. " diyecek erdeme sahibim çok şükür. " Hepimiz insanız hata, yanlışlık yapmış olabilirim. " diyemeyen insanlardan değilim.

Yorumlarınızı ve Sokrates' in Savunması - nı kıskandıracak savunma içerikli mesajlarınızı büyük keyifle takip ediyorum arkadaşlar, lakin ortada savunacak bir şey yok şu an için sadece konunun şeffaflaşması için atılmış adımlar var.

İyi forumlar. :)

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Her zamanki gibi her güzel indirimli sistemde olduğu gibi alamayan birilerinin ortalığa düşmesi komik olmaya başladı. Gülerek okuyorum böyle konuları :)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Cevapları tek tek cevap yazmadan takip edecektim lakin yorumları gördükçe kendimi tutamıyorum.

Dava olumsuz, sonuçlanır parayı avukata verdim-ci arkadaşlar;
Şikayet sonucunda eğer haklı bulunursam, incelemeye tabi tutulur ve bunun sonucunda hukuki işlem haline dönüşür.
Konu bu noktaya gelirse zaten olayda usulsuzlük yapıldığı tespit edilmiş olup, hukuki yaptırımlara yönelinir.

Dediğim gibi incelenmesini talep ettim, herhangi bir usulsüzlük söz konusu değilse ben tekrar konu açarak hatta kabul edildiği takdirde muhattaplarının ayaklarına dahi giderek " Yaşanan olaylar yüzünden kapıldığım yanlış fikirlerden dolayı özür dilerim. " diyecek erdeme sahibim çok şükür. " Hepimiz insanız hata, yanlışlık yapmış olabilirim. " diyemeyen insanlardan değilim.

Yorumlarınızı ve Sokrates' in Savunması - nı kıskandıracak savunma içerikli mesajlarınızı büyük keyifle takip ediyorum arkadaşlar, lakin ortada savunacak bir şey yok şu an için sadece konunu şeffaflaşması için atılmış adımlar var.

Dediğin gibi haksız çıktığın zaman hatanı kabul edip özür dileyeceksen, zararları telafi edeceksen şimdiden kolay gelsin.
Senin izlediğin yol çok yanlış. Sen haklı olsan bile kendini eylemlerin ile haksız duruma düşürüyorsun.
Muhtemelen bu davadan sonra sana marka hakkına tecavüz ve itibar kaybı gibi konulardan dava açılacaktır.
Haliyle davalıların marka değerlerinin de ne kadar büyük olduğunu az çok tahmin edersin diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan

Dava olumsuz, sonuçlanır parayı avukata verdim-ci arkadaşlar;

Yorumlarınızı ve Sokrates' in Savunması - nı kıskandıracak savunma içerikli mesajlarınızı büyük keyifle takip ediyorum arkadaşlar, lakin ortada savunacak bir şey yok şu an için sadece konunu şeffaflaşması için atılmış adımlar var.

Stoktan ötürü mağdur olan haklı olsaydı Bim,A101 veya kara cuma altında izdihama yol açan elektronik mağazalarda ürün alamayan kalkıp dava açardı, pchocası emek veren insan hemen hemen her ay 2-3 tane sistem çıkarıyor ama sizin gibi akıl mertebesinden uzak tamamen şahıs ve kurumları bu işten soğutacak davranışlar yüzünden insanlar bir daha böyle güzel işlere devam etmiyor, bence pchocası ve vatan şahıs ve kurumun itibarını zedeleyici davranışlarda bulunmaktan dava açmalışar @pchocası @oceanlab

Mercy1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yaşarcan ersayın
Sadece şu başlığa bir cevap ve başlık sahibi arkadaşa tabiri caizse destek vermek amacıyla foruma üye oldum.
Daha önce bu tarz bir satış yoluyla bilgisayar vesaire almadım. İlk kez halen tartışmaları devam eden satışa katılıp faydalanmayı denedim. Başarılı olamadım. Arkadaş da denemiş. Satın alabilmiş yahut alamamış burası konudan bağımsız tutularak bakıldığında arkadaşın kafasında birkaç soru işareti kalmış. Etik olarak yanlış olduğunu düşündüğünden ve sosyal hayatı düzenleyen kanunlarda da bunun bir karşılığı olduğunu düşünerek gerekli araştırmasını yaparak bir sonuca da ulaşmış ve bununla birlikte gerekli şikayetlerde de bulunmuş.
Şikayetin gerekli olup olmadığını hariç tutarak olaya objektif olarak baktığımızda kişi Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşıdır. Adaletsizlik olduğunu ve bunu denetleyecek bir mekanizma olduğunu da öğrendiğini düşünürsek kişinin şikayet edip etmemesi kendi kanaatinde olan bir konudur. Burada "sen neden şikayet ediyorsun", "sen satın alamadığın için çamur atıyorsun" veya "böyle böyle insanları bıktırıyorsunuz" gibi söylemlerde bulunmanın ne bu yorumu yazana ne de başlık sahibine bir faydası olmadığı gibi yorum yazanların istemeyeceği bir sonuç olan başlığın gündemde daha fazla kalmasına neden olmaktadır. Başlık sahibi zaten halihazırda şikayette bulunmuş kanuni hakkını kullanmış. Keşke hayatımızın her yerinde bu cesareti göstererek kafamızdaki soru işaretlerine bir çözüm yolu bulabilsek. İnternet ortamında, yaşanan herhangi bir olaya itiraz edilmesi durumunda bile yapılan yorumları gördüğümde bunu internet ortamında yapmanın bile ne kadar cesaret istediğini tekrar anlamış oldum.
Netice olarak başlığı yazan arkadaş kanuni yola başvurmuş. Sonuca ulaştığında burada bizlerle en azından olumlu veya olumsuz sonuçlandığını paylaşırsa sevinirim. Başlık sahibiyle zıt düşüncede olan ve şikayetin yersiz olduğunu düşünen arkadaşlara da şahsi tavsiyem forumlarda başkalarının yaptıkları şeylere mana bulup ekmeklerine yağ süreceklerine olumsuz düşündükleri konuları görmezden gelmeleri ve gündem dışı kalmalarını sağlamaları olur. İyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tuğberk Özkan
Şikayette bulunmadan önce tedarikçi firma ile bire bir iletişime geçtiğimi ve firmanın da bilgisine sunduğumu bilmenizi isterim.

Mesaj içeriklerimde ve eleştirilerimde gerek uslubum olsun, gerek kesin yargı içeren ifadelerde bulunmamamdan dolayı haklarımı ararken içinde bulunduğum bu süreçte bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Eğer böyle bir done içeren eylemde bulunmuşsam da muhattapların da hakkını savunması, her insan - şirket - kuruluş gibi onların da en doğal hakkıdır.

Eğer gerçekten anlayarak ilk iletimdeki doneleri okuduysanız, aklımda kalan soru işaretlerinin giderilmesinin ve konuya net bir şekilde açıklık getirilmesinin tek isteğim olduğunu anlayabilirsiniz.

Top Bottom