Arama sonuçları: *

1. F

Oyun oynarken usb'ye bağlı ne varsa kapanıyor.

Bazen direkt oluyor bazen direkt başlamıyor 10dk test yapıyorum öyle oluyor. Ancak yapa yapa şunu fark ettim klavye mouse kulaklık gittiği zaman buradaki volt değerleri 0'a düşüyor. 1-2sn sonra tekrardan geldiği zaman ise normal volt değerlerine geri dönüyor. klavye o anda çalışmadığı için...
  2. F

psu'yu nasıl test edebilirim?
  3. F

sorun güncel.
  4. F

corsair 650w psu rx 6750xt ekran kartı ryzen 5 5600x işlemci 2x8 kingston 3200mhz ram
  5. F

Lol dışında oyun oynarken usb'ye bağlı ne varsa kapanıyor. Atıyorum valorantta oyundayken bi anda klavye mouse kulaklık ne varsa kapanıyor. 1-2 saniye sonra geri geliyor. Bu olay tamamen rastgele gerçekleşiyor. Ama sadece oyun oynarken oluyor. Yardımcı olabilecek var mı arızanın nerede olduğunu...
  6. F

Sapphire Nitro+ RX 6700XT crash

91k'lara kadar ulaştı.
  7. F

hemen deneyim döneceğim. 1684497166 dediklerinizi yaptıktan sonra occt sonucu daha dakika 5
  8. F

Ekran kartı : Sapphire Nitro+ RX 6700XT İşlemci : Ryzen 5 5600x İşlemci Soğutucu : Noctua NH-D15 Kasa : Corsair Carbide SPEC-DELTA 650w psu Ram : Kingston FURY Beast 8x2GB DDR4 3600 MHz Anakart: MSI B550-A Pro Am4 DDR+ 4400(oc)
  9. F

Arkadaşlar elimde sapphire nitro+ 6700xt ekran kartı var aldığım günden beri sorunlu ya driver ile alakalı ya da ekran kartı ile sürekli olarak ağır oyunlarda crash yiyorum crash öncesi de drop yiyorum elinde 6700xt olup yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Son çare teknik servise...
  10. F

RX 6700 XT VS RTX 3060 TI

Arkadaşlar elimde sapphire nitro+ 6700xt ekran kartı var aldığım günden beri sorunlu ya driver ile alakalı ya da ekran kartı ile sürekli olarak ağır oyunlarda crash yiyorum crash öncesi de drop yiyorum elinde 6700xt olup yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Son çare teknik servise yollacağım.
  11. F

RX 6700xt oyunlarda crash

hocam yok söyledim konuda
  12. F

Win10'a döndükten sonra dönüş yapıcam.
  13. F

Win 11 kullanıyorum. Oyunlar için gerekli programlar da yüklü. Uyumluluğu win8 yapıp tekrar deneyeceğim. 1664447129 hocam uyumluluğu win8 yaptım belli bir süre oynadıktan sonra yine crash yedim fifa23'te
  14. F

Bende drop ve takılma sorunları yok oyunları gayet akıcı ultrada oynayabiliyorum. Win10 yüklemeyi son çare olarak deneyeceğim. Teşekkürler.
  15. F

Ek olarak doom eternal oynarken de bazen freeze yiyordum. Oyunların hepsini game pass'ten oynuyorum acaba game pass sistemi mi hatalı? Steam versiyonları mı temiz diyeceğim ama her oyunda da benzer hatarlarla karşılaşıyorum.
  16. F

sorun hala devam ediyor.
  17. F

hocam bi yarım saat oynadım ancak tekrardan crash yedim. amdnin programı da yüklü değil. 1664407037 yeni eski tüm driver'ları denedim. 1664407050 zaten win11 kullanıyorum.
  18. F

Hocam zaten whql kullandım. Yazdım bunu da konuya. 22.5.1 sizin dediğiniz sürüm. Kullandım bunu hatta format atıp ilk bu sürümü yüklemiştim. 1664403195 Amd'nin programını kurmadan yüklemeyi deneyeceğim.
  19. F

6700xt ekran kartım var ve forza oynarken bi anda oyunum kapanıyor ve hata kodu falan almıyorum. Fifa 23 açarken de bu kodu alıyorum. Bir sürü sürücü sürümü denedim ancak sorun düzelmedi. Eski sürümleri denedim. Önerilen sürümü denedim. Opsiyonel olarak sunulan sürümleri denedim. Hem de temiz...
  20. F

LAPTOP FARKLI MHZ RAM TAKILIRMI

İkisini de 2666mhz'e düşürür. 16gb olarak kullanırsın. Bilgisayarın özellikler kısmından bak 16gb olduğunu görürsün.
Top Bottom