Neler Yeni

Oyun oynarken usb'ye bağlı ne varsa kapanıyor.

furkanrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Demirci
Lol dışında oyun oynarken usb'ye bağlı ne varsa kapanıyor. Atıyorum valorantta oyundayken bi anda klavye mouse kulaklık ne varsa kapanıyor. 1-2 saniye sonra geri geliyor. Bu olay tamamen rastgele gerçekleşiyor. Ama sadece oyun oynarken oluyor. Yardımcı olabilecek var mı arızanın nerede olduğunu nasıl bulabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca sistemi test etmek için occt indirdim. Power testi yaparken de aynı şey başıma geldi.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Kadir
Lol dışında oyun oynarken usb'ye bağlı ne varsa kapanıyor. Atıyorum valorantta oyundayken bi anda klavye mouse kulaklık ne varsa kapanıyor. 1-2 saniye sonra geri geliyor. Bu olay tamamen rastgele gerçekleşiyor. Ama sadece oyun oynarken oluyor. Yardımcı olabilecek var mı arızanın nerede olduğunu nasıl bulabilirim?

Ayrıca sistemi test etmek için occt indirdim. Power testi yaparken de aynı şey başıma geldi.
Sistem özelliklerini detaylı yazar mısın

furkanrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
corsair 650w psu
rx 6750xt ekran kartı
ryzen 5 5600x işlemci
2x8 kingston 3200mhz ram

furkanrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Demirci
sorun güncel.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,888
İsim
Emre Zengin

Power testini başlatır başlatmaz mı yaptı? Eğer öyleyse PSU da bir sıkıntı olabilir.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,888
İsim
Emre Zengin
psu'yu nasıl test edebilirim?
OCCT adlı programda Stability test kısmından Power testini başlatarak test edebilirsin. Zaten o testi yapmışsın. Sorun sen testi başlatır başlatmaz direkt mi tekrarladı?

furkanrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Demirci
Bazen direkt oluyor bazen direkt başlamıyor 10dk test yapıyorum öyle oluyor. Ancak yapa yapa şunu fark ettim klavye mouse kulaklık gittiği zaman buradaki volt değerleri 0'a düşüyor. 1-2sn sonra tekrardan geldiği zaman ise normal volt değerlerine geri dönüyor. klavye o anda çalışmadığı için gösteremiyorum ss alıp ancak kırmızı kare ile işaretlediğim yerler 0v'a düşüyor. nuc126 adlı yerdeki tikleri işaretleyince görebildim burayı. nuc126 nedir?

Ekler

• ssssssssss.png
    ssssssssss.png
    229.4 KB · Hit: 18
Top Bottom