Arama sonuçları: *

1. K

Tarayıcıda tam ekran kasma ve sesde cızırtı sorunu

Denedim hocam aynı sonuç. Sanki videoda pşay tuşuna basınca pcyi bişey tutuyor gibi alt tab atıp oyuna geçtiğimde sorun yok. 6.7 aydır sorun yoktu
  2. K

Cevabı yada çözümü olan var mı ?
  3. K

Pc özellikleleri Rx6400 Q9400 işlemci 3.1 ghz 8 gb ddr3 ram 450 w psu Herhangi bir tarayıcıda tam ekran yaptığım da görüntü ve ses kaymaları başlıyor 1 dakika sonra ve görüntü donuyor bilgisayar sanki kasıyor. Örneğin lol e girdiğimde alt tab yaptığımda arkada açık olan Chrome video donuyor...
  4. K

Çözüldü✓ Bu sistemdeki darboğaz mı yoksa başka bir problem mi

En iyisi eski ekran kartı ile biraz devam etmek daha sonra bütçe ile anakart işlemci ve ramleri güncellemek olacak galiba. teşekkür ederim
  5. K

1k ya anakart işlemci vs toplanmaz gibi geliyor + 1k bile bütcem yok şuan 10 k taksitim var 6-7 ay zor yani
  6. K

gt610 ekran kartım vardı eskiden bu rx6400 taktıkdan sonra drop olmaya başladı dostum. yani tamam işlemcinin yetersiz kalmasını anlıyorum ama bu kadar mı kötü olur problem var gibi bir yerlerde.
  7. K

dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin ? anlamadım. neyse sorunuma çözümün var mı dostum ?.
  8. K

Sistemim dar boğaz yapıyor minimum a indirmem için ne gerekli

normalde 2.66 işlemci overclock 3.1 sorunsuz kullanıyorum. sanallaştırma gibi özellikler yada grafik kartına işlemci üzerinden daha fazla ayar daha fazla pay gibi birşeyler söz konusu mu?. anlamadığım nokta oyuna girdiğimde 120 fpsden aniden 40 fpsye düşmesi 2-3 dakika sonra 80 fps satabil olması.
  9. K

Merhaba, Q9400 işlemci Oc. 3.1ghz 8 gb ddr3 ram RX6400 ekran kartı 450 w psu. Sistemim özetle bu şekilde. Oyun oynarken LOL gibi oyunları. işlemci %45 ekran kartı %30-40 arasında fps düşüklüğü ve takılmalar oluyor. ısınma sorunu yok driverlar güncel. neden %100 cpu olmadan dar boğaz yiyorum ve...
  10. K

hiç kimse bir şey demeyecek mi ?
  11. K

Merhaba, Q9400 işlemci Oc. 3.1ghz 8 gb ddr3 ram RX6400 ekran kartı 450 w psu. Sistemim özetle bu şekilde. İşlemcimin bu ekran kartına darboğaz yapacağını biliyorum, fakat aşırıcı derecede sorun var gibi geliyor bana oyuna girdiğimde fps ortalama 130 iken bir süre sonra 90 a iniyor burada bir...
Geri