Çözüldü✓ Bu sistemdeki darboğaz mı yoksa başka bir problem mi

Kerfson

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba,
Q9400 işlemci Oc. 3.1ghz
8 gb ddr3 ram
RX6400 ekran kartı
450 w psu.
Sistemim özetle bu şekilde. Oyun oynarken LOL gibi oyunları. işlemci %45 ekran kartı %30-40 arasında fps düşüklüğü ve takılmalar oluyor. ısınma sorunu yok driverlar güncel. neden %100 cpu olmadan dar boğaz yiyorum ve fps düşüyor ?

Merhaba,
Q9400 işlemci Oc. 3.1ghz
8 gb ddr3 ram
RX6400 ekran kartı
450 w psu.
Sistemim özetle bu şekilde. Oyun oynarken LOL gibi oyunları. işlemci %45 ekran kartı %30-40 arasında fps düşüklüğü ve takılmalar oluyor. ısınma sorunu yok driverlar güncel. neden %100 cpu olmadan dar boğaz yiyorum ve fps düşüyor ?
İşlemcin çok güzelmiş.

dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin ? anlamadım. neyse sorunuma çözümün var mı dostum ?.
Kral senmi dalga geçiyon 2 quad işlemci piyasada 150tlye bulunur dropda olsun bi zahmet.

Merhaba,
Q9400 işlemci Oc. 3.1ghz
8 gb ddr3 ram
RX6400 ekran kartı
450 w psu.
Knk 1 k topla anakart ve işlemciyi değiştir

Kral senmi dalga geçiyon 2 quad işlemci piyasada 150tlye bulunur dropda olsun bi zahmet.
gt610 ekran kartım vardı eskiden bu rx6400 taktıkdan sonra drop olmaya başladı dostum. yani tamam işlemcinin yetersiz kalmasını anlıyorum ama bu kadar mı kötü olur problem var gibi bir yerlerde.

gt610 ekran kartım vardı eskiden bu rx6400 taktıkdan sonra drop olmaya başladı dostum. yani tamam işlemcinin yetersiz kalmasını anlıyorum ama bu kadar mı kötü olur problem var gibi bir yerlerde.
Öyleyse ddu ile eski ekran kartı driver silmeyi dene.

Merhaba,
Q9400 işlemci Oc. 3.1ghz
8 gb ddr3 ram
RX6400 ekran kartı
450 w psu.
islemcin cok kotu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran karti islemciye gore cok yuksek

Knk 1 k topla anakart ve işlemciyi değiştir
1k ya ne alacak

islemcin cok kotu

Ekran karti islemciye gore cok yuksek

1k ya ne alacak
Pek iyi bir şey etmez ama bu işlemciden daha iyi işlemci bulunur ha ben yeni nesil aalayim dersen 1.500 den asaği gitmez

Pek iyi bir şey etmez ama bu işlemciden daha iyi işlemci bulunur ha ben yeni nesil aalayim dersen 1.500 den asaği gitmez
Yeni nesil islemci 1500 e zor agam
Sen 2020 de kalmissin
Sifir almak istiyorsa 1500 e alamaz zaten
Ikinci elde 1.5-2k arasina 1600 af var anakart ve 8gb ram le birlikte onlarda ikinci el 2.5k yi bulur

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,274
Üyeler
193,315
Son üye
burdaknk
Geri