Arama sonuçları: *

1. L

Kavga çıkacak ne yapmam lazım?

Erkekliğin %90'ı taktik geliştirip, karşındakinin zayıf yönlerini hedef almaktır. Fakat ben genelde %10'luk kısmı tercih ediyorum. Ayol kavga da neymiş hoşt ulan.
  2. L

Ailemden kurtulmak için askere gitmek iyi mi olur?

Sadece o kısımda bilgi sahibi değilim. Fakat alınanlar var. Fiziki yeterlilik testi herkes için çok zor. Senin dediğim gibi içeride komutanlarla konuşman lazım. Kilo alınabilen bir şey. Sadece boş yağ tabakası onca adam var piyasada. Kas kütlesi, fiziki yeterlilik testindeki performansın vs. de...
  3. L

150, 200tl falan.
  4. L

Direkt olamıyorsun kısaca. Eğitim alırken yine normal er pozisyonunda eğitim alıyorsun. Hiçbir rütbeyi onun eğitimini almadan, sahip olamazsın. Her zaman üstün, sana eğitim verecek, Bedensel yeterlilik, sözlü sınav, yazılı sınav. Bunlara gireceksin. Fakat önce temel eğitimi alacaksın. Temel...
  5. L

Askeriyeye girmen lazım er olarak. Olabilirsin de milli savunma üniversitesine girmen lazım. Orada da düz er olarak başlıyorsun diye biliyorum. Senin her türlü şu anda askeriyeye girmen gerekiyor. Uzman çavuşlara söylemelisin, ben uzman olmak istiyorum diye. İçeriden çok daha kolay bir şekilde...
  6. L

Her Türk asker doğarmış. İçinizde var demek ki.
  7. L

Dediğim gibi, sınır dışına gidersen, orada ne kadar kaldığına, hangi görevlere girdiğine kadar değişiyor. Maaş konusunda da net bir şey söyleyemiyorum.
  8. L

uzman çavuş veya onbaşı görev yaptığı konuma veya bölgeye göre, en düşük 15, en yüksek 25'e kadar çıkabiliyor diye biliyorum. Bunun yanında tazminatları da epey yüksek. 4 sene görev yaptıktan sonra maaş dışında, yıpranma payı tazminatını da alıyorsun. Deneyim istemiyorlar. Zaten uzman onbaşı...
  9. L

Lise sondan açığa geçince, normal lisedeki puanlarını hesaplayıp açık lisedeki kredi puanına ekleme yapılıyor mu? yoksa en baştan derslere girip 170 krediyi sıfırdan tamamlaman mı gerekli?
  10. L

uzman onbaşının uzman çavuştan tek farkı sadece 1 kazık rütbe eksik olması. Uzman çavuş ve uzman onbaşı, uzman erbaş olarak geçer. Yani sözleşmeli er'lere ve normal asker olan erlere eğitim veren kişi olacaksın. Her gittğin yerde de sözleşmeli er veya normal er olacak diye bir kaide yok. Ayrıca...
  11. L

Son sene derken lise sondan mı açığa geçtin? Askere gidersen uzman olmak için belirli şartları taşıyor olmalısın. Ortaokul mezunları uzman onbaşı, lise mezunları uzman çavuş olabiliyor. Uzman çavuş veya uzman onbaşı olursan, gönderileceğin yere göre değişiyor. Eğer ki sınır dışına gidersen kendi...
  12. L

Steam dolandırılma sonrası hesap kurtarımı

kardeşim bu adam hangi bilgileri gönderip kaptırdı hesabını peki? onu göndermedi bunu göndermedi diyorsun. Bu kadar basitse steamden hesap çalmak, kapatalım gidelim biz de hesabı.
  13. L

Uzman falan olmayı düşünüyor musun? sen düz askerlikten bahsediyorsun sanırım. Eğitim durumun ne durumda?
  14. L

Kaç yaşındasın? nasıl bir psikolojik şiddet görüyorsun? abin kaç yaşında? ailenden kurtulacaksan, askere gittiğinde en fazla 6 ay kadar kurtulursun. Kilo ve boy kaç? askerliğin sonunda para falan vermiyorlar. Sana ziraat bankası maaş kartı veriyorlar. Aylık 150tl falan yatıyor.
  15. L

Satın alım geçmişini steam ekibine ss olarak atıp, dolandırıcı kişi hesabı kolaylıkla kendi e-postasına geçirebiliyor mu?
  16. L

hesap satın alım geçmişinden nasıl kaptırabildiniz hesabı?
  17. L

Bunu nereye șikayet ederim?

Kişiye diktatör diyebilmek için zorba, kendi emelleri adı altında, yönetimi kendi çıkarlarına ve sınırsız bir şekilde, hizmetine kullanan kişiye denir. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, tüm mevki ve makamlarını kurulan TBMM kararı ile almıştır. Kaldı ki çıkartılan anayasa'da M.K.Atatürk'ün bile...
  18. L

hayat kötü kardesim kötü

%40 katılıyorum
  19. L

Allah gerçekten var mı?

Arkadaşlar ben de müslümanım. Sorun yok. Ben sadece olayları, durumları, eylemleri ve müslümanlık adı altında insanların bu dine bakış açısına ve dini yorumlaması adı altında yapılan yanlışlara değiniyorum. Kimsenin kimseyle derdi yok. Din saf olarak yaşanması gerekiyor, vicdanen. Başkasına...
  20. L

Allah gerçekten var mı?

Gereksiz tartışmaya girip, zamanımı harcamak istemiyorum daha fazla. İnanmak isteyen inanır, düşünmek isteyen düşünür, farklı bir çıkarım yapmak isteyen o şekilde iman eder. Ben pragmatik bakıyorum daha çok. İnanç meselesi. Başkasının hayatına müdahale edilmediği sürece herkes istediğine tapabilir.
Top Bottom