Neler Yeni

Bunu nereye șikayet ederim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ahmet
Bizzat benim videoma yapıldı bu yorum acaba nereye șikayet edebilirim ve șikayetimdem karșılık alır mıyım?
Alıntıyı görüntüle
Kişiye diktatör diyebilmek için zorba, kendi emelleri adı altında, yönetimi kendi çıkarlarına ve sınırsız bir şekilde, hizmetine kullanan kişiye denir.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, tüm mevki ve makamlarını kurulan TBMM kararı ile almıştır. Kaldı ki çıkartılan anayasa'da M.K.Atatürk'ün bile yetkileri, TBMM'den üstün değildir. İradeyi tamamiyle, halka ve millet meclisine, adalete bırakmıştır. G.M.K. Atatürk, hayatı boyunca sahip olduğu tüm mal varlığını da milletine bırakmış, ülkesi için cesurca ön cephelerde savaşmış, başkomutanımızdır. ALLAH GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ten ve silah arkadaşlarından razı olsun. 12 yaşında çocuğa sorsak, söyleyeceği şeyleri ne yazık ki toplumdaki yaşı büyük, cahil kesimin bilmemesi üzücü. Ne yazık ki, anlama, kavrama, kavram, kuram bilmeyen insanlar bu şekilde yorum yapıyorlar. Ben sadece gülüp geçiyorum artık. Cahille tartışmamak gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizzat benim videoma yapıldı bu yorum acaba nereye șikayet edebilirim ve șikayetimdem karșılık alır mıyım?
Alıntıyı görüntüle
İfade özgürlüğü bir başkasının da, yaptıklarını yalanlamayacak şekilde objektif ve subjektif bir şekilde, yapıcı bir biçimde yapılmalıdır. Youtube yorumundaki kişi, yaptığı yorum ile karşısındakini tamamiyle yalanlar bir biçimde, suçlayıcı bir dil ile yazmış. Saygı duyulması zorunlu belirli tabular vardır. Şehitler ve Atatürk gibi. İnsanların dediğim gibi, kavramlarla ve o kavramların anlamlarıyla ilgili çok büyük sorunları var.

Son düzenleme:

Besim Tibuk

80+ Gold
Her şey ifade özgürlüğü olmuyor bro. İslam'a küfür eden de mi ifade özgürlüğü oluyor o zaman ? Ayrıca hakaret bir ifade özgürlüğü değildir.
Yasalara göre değildir evet. İslam'a ya da başka bir şeye küfür de bir ifade özgürlüğüdür bana göre👍

wolvesina

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular