Tanımadığın insana niye böyle şeyler yazarsın ki malum yaz ayı geldi okulda yok boş boş evde oturup millete sarHayır tanımıyorum.
Tanımadığın insana niye böyle şeyler yazarsın ki malum yaz ayı geldi okulda yok boş boş evde oturup millete sarHayır tanımıyorum.
görmüyor musun bro bu kadar fazla aynı türden konu açmana artık troll müsün diye düşünmeye başladım dedim.Bir de gerçek olmadığınızı da düşünmeye başladım ne bu tehdit edildim konuları?
2 saat cevap yetiştirir hiç uğraşma.Tanımadığın insana niye böyle şeyler yazarsın ki malum yaz ayı geldi okulda yok boş boş evde oturup millete sar
Benim konuma gelip bu kadar kuduracak ne yaşamış olabilirsiniz?Yaş 15 galiba
Evet tıpkı şuan senin yaptığın gibi.Tanımadığın insana niye böyle şeyler yazarsın ki malum yaz ayı geldi okulda yok boş boş evde oturup millete sar
Umarım sizde derdinizi toxic olmadan anlatmayı ve tanımadığınız kişilere saçma sapan yakıştırmalar yapmamayı öğrenecek seviyeye gelirsiniz.Burdaki konu sahibi benim konu hoşuna gitmediyse mesaj yazmazsın aynı türden konu açmadım farkettiysen birinde tehdit edildim birinde hakarete uğradım yani daha okuduğunun bile ayrımını yapamayan birisiniz bana akıl vermeyin.görmüyor musun bro bu kadar fazla aynı türden konu açmana artık troll müsün diye düşünmeye başladım dedim.
Umarum her b'''ka ironi yapılmayacağını öğreneceğin bir yaşa gelirsin. O yaşta isen o olgunluğa gelirsin. İyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 saat cevap yetiştirir hiç uğraşma.
Tamam.Benim konuma gelip bu kadar kuduracak ne yaşamış olabilirsiniz?
Evet tıpkı şuan senin yaptığın gibi.
Umarım sizde derdinizi toxic olmadan anlatmayı ve tanımadığınız kişilere saçma sapan yakıştırmalar yapmamayı öğrenecek seviyeye gelirsiniz.Burdaki konu sahibi benim konu hoşuna gitmediyse mesaj yazmazsın aynı türden konu açmadım farkettiysen birinde tehdit edildim birinde hakarete uğradım yani daha okuduğunun bile ayrımını yapamayan birisiniz bana akıl vermeyin.
Benim konuma gelip bana laf söylersen laf yetiştirim.görmüyor musun bro bu kadar fazla aynı türden konu açmana artık troll müsün diye düşünmeye başladım dedim.
Umarum her b'''ka ironi yapılmayacağını öğreneceğin bir yaşa gelirsin. O yaşta isen o olgunluğa gelirsin. İyi günler.
2 saat cevap yetiştirir hiç uğraşma.
Yetiştir knk durduran yok.Benim konuma gelip bana laf söylersen laf yetiştirim.
Bana bunu diyip en başından beri bana yazan da sensin.Ben konu sahibi olarak bana yazılan mesajlara cevap veriyorum sen neye göre bana yazıyorsun?Yetiştir knk durduran yok.
Tamam.Bana bunu diyip en başından beri bana yazan da sensin.Ben konu sahibi olarak bana yazılan mesajlara cevap veriyorum sen neye göre bana yazıyorsun?