Lady-Of-Ice
80+ Gold
189 Alo Maliye
Beni ilgilendirmez ki komisyon 189a başvurucam şimdipos cihazinin komisyonu var banka komisyonu var ondan demiş olabilir
KDV cart curtu zaten sana ödetiyor onlar büyük marketler 2tl ye bile kart geçiriyor ama küçük esnaf biraz daha kâr yapayım diye bu tarz yöntemlere başvuruyor ve yasal olarak da hakkı var kimsede karışamaz ama tutupta KDV kart ücreti vb gibi saçma savunmaya girişmesinler çevremde esnaf tanıdığım olmasa tamam inancazda yok öyle bir şey. Senin aldığın ürün fiyatına zaten o adamlar yansıtıyor bunları.Aslında kendince haklı çünkü kdv vesaireden adamın kar marjı kalmıyor ama bilemedim yasal mı değil mi
he sen şu kesici delici aletle okulan giden elemansın dimi ben dükkan sahibi olsam bende çektirmem sanaBeni ilgilendirmez ki komisyon 189a başvurucam şimdi
Denemesi bedava bir dilekçe ver maliyeye dönercinin adresini falan yaz şikayet et.Ertesi gün maliyeden dayı müşteri kılığında ibana göndertir.Ondan sonrası başlar çilesi ödenecek gibi bir ceza çıkmıyor çünkühocam reklama girer aman uyarı yemeyelim
hocam şimdi aklıma geldi pasajın karşıda dönerci de yapıyor sürekli sattığı kişilerden normal şartta nakit (daha 1 tane ceza yiyeni görmedim çevremde
Sen okula bıçakla gidip "yanlışlıkla" arkadaşına zarar veren çocuk değil misinBeni ilgilendirmez ki komisyon 189a başvurucam şimdi
Post komisyonundan kaçmak için geneldeKDV cart curtu zaten sana ödetiyor onlar büyük marketler 2tl ye bile kart geçiriyor ama küçük esnaf biraz daha kâr yapayım diye bu tarz yöntemlere başvuruyor ve yasal olarak da hakkı var kimsede karışamaz ama tutupta KDV kart ücreti vb gibi saçma savunmaya girişmesinler çevremde esnaf tanıdığım olmasa tamam inancazda yok öyle bir şey. Senin aldığın ürün fiyatına zaten o adamlar yansıtıyor bunları.
Zaten onların ücretini filan bizlerden söke söke alıyorlar bu tarz küçük yerler biraz fazla kazanmak için o komisyonu cebe atmak için yaptığı küçük oyunlar. Aldığı ürünün fiyatı belli markette sattığı fiyat belli. Ama hakları var yapabilir çünkü kendi işletmesi hatta hiç kartla satış yapmayabilir bile.Post komisyonundan kaçmak için genelde
Şikayet edersen alabilcen mi senceEvime yakın bir bakkal ve bir şey almak istesem alamicakmiyim en azından uyarı olur ona
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereye şikayet edebilirim
Doğru diyorsun da ben genelde küçük işletmeleri bu konuda haklı buluyorum tabi bu benim düşüncemZaten onların ücretini filan bizlerden söke söke alıyorlar bu tarz küçük yerler biraz fazla kazanmak için o komisyonu cebe atmak için yaptığı küçük oyunlar. Aldığı ürünün fiyatı belli markette sattığı fiyat belli. Ama hakları var yapabilir çünkü kendi işletmesi hatta hiç kartla satış yapmayabilir bile.
Benimde dükkanım olsa bende vermem sana ürün normaldir.Beni ilgilendirmez ki komisyon 189a başvurucam şimdi