Neler Yeni

Bakkalda ucuz ürüne kart geçmiyor nereye şikayet edebilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,787
İsim
Selim
Aslında kendince haklı çünkü kdv vesaireden adamın kar marjı kalmıyor ama bilemedim yasal mı değil mi
KDV cart curtu zaten sana ödetiyor onlar 👍 büyük marketler 2tl ye bile kart geçiriyor ama küçük esnaf biraz daha kâr yapayım diye bu tarz yöntemlere başvuruyor ve yasal olarak da hakkı var kimsede karışamaz ama tutupta KDV kart ücreti vb gibi saçma savunmaya girişmesinler çevremde esnaf tanıdığım olmasa tamam inancazda yok öyle bir şey. Senin aldığın ürün fiyatına zaten o adamlar yansıtıyor bunları.

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
hocam reklama girer aman uyarı yemeyelim
hocam şimdi aklıma geldi pasajın karşıda dönerci de yapıyor sürekli sattığı kişilerden normal şartta nakit (daha 1 tane ceza yiyeni görmedim çevremde
Denemesi bedava bir dilekçe ver maliyeye dönercinin adresini falan yaz şikayet et.Ertesi gün maliyeden dayı müşteri kılığında ibana göndertir.Ondan sonrası başlar çilesi ödenecek gibi bir ceza çıkmıyor çünkü

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
KDV cart curtu zaten sana ödetiyor onlar 👍 büyük marketler 2tl ye bile kart geçiriyor ama küçük esnaf biraz daha kâr yapayım diye bu tarz yöntemlere başvuruyor ve yasal olarak da hakkı var kimsede karışamaz ama tutupta KDV kart ücreti vb gibi saçma savunmaya girişmesinler çevremde esnaf tanıdığım olmasa tamam inancazda yok öyle bir şey. Senin aldığın ürün fiyatına zaten o adamlar yansıtıyor bunları.
Post komisyonundan kaçmak için genelde

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,787
İsim
Selim
Post komisyonundan kaçmak için genelde
Zaten onların ücretini filan bizlerden söke söke alıyorlar bu tarz küçük yerler biraz fazla kazanmak için o komisyonu cebe atmak için yaptığı küçük oyunlar. Aldığı ürünün fiyatı belli markette sattığı fiyat belli. Ama hakları var yapabilir çünkü kendi işletmesi hatta hiç kartla satış yapmayabilir bile.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
Zaten onların ücretini filan bizlerden söke söke alıyorlar bu tarz küçük yerler biraz fazla kazanmak için o komisyonu cebe atmak için yaptığı küçük oyunlar. Aldığı ürünün fiyatı belli markette sattığı fiyat belli. Ama hakları var yapabilir çünkü kendi işletmesi hatta hiç kartla satış yapmayabilir bile.
Doğru diyorsun da ben genelde küçük işletmeleri bu konuda haklı buluyorum tabi bu benim düşüncem

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom