Neler Yeni

Bakkalda ucuz ürüne kart geçmiyor nereye şikayet edebilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Turhan Işık
Ek olarak zamanında market işletmiş biri olarak kartla çekimlerde fark alıyorduk komisyonların şimdi olduğu gibi çok arttığı zamanlarda.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
10 lira için şikayet etcem diyor adam o daha absürt
10 Lira için şikayet etmicem geri zekalı ucube adam kartdan almıyor ucuz ürünü diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak zamanında market işletmiş biri olarak kartla çekimlerde fark alıyorduk komisyonların şimdi olduğu gibi çok arttığı zamanlarda.
Hocam kart çekimlerinde fazla almak yasal değil diye biliyorum

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
10 Lira için şikayet etmicem geri zekalı ucube adam kartdan almıyor ucuz ürünü diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kart çekimlerinde fazla almak yasal değil diye biliyorum
ne diyon la :LOL:
zaten 1 2 sene önce karttan 5tllik ürünleri almıyorlardı şu anda 10tllik ürünü almamaları gayet normal kardeşim git bir iki şey daha al 20tlye tamamla otur aşağıya.

The Semih

80+ Gold
Vergi kaçakcılığı işte böyle kurnazlık yapacaklarına post cihazı koymasın direkt daha iyi, ben post cihazı olmayan yerlerden alışveriş yapmıyorum çünkü fişi düşünen adam sattığı ürüne ne kurnazlıklar yapar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Üstümde nakit yok çikolata alıcakdım 10 TL Kartla alicam dedim ve dediki az fiyatlara kart geçmiyor bunu yapması yasal mı yasal değilse nereye şikayet edebilirim?
ben üniforma ile bir ekmek alıyorum 5 tl geçiyor ve çit çikaramiyor emniyet müdürlüğünün önünde yiyorsa desin bana

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom