Arama sonuçları: *

1. E

Nvidia 3 Ay Xbox PC Gamepass Bedava (NVİDİA GPU Kullanmak ZORUNLU)

Rastgele bir şeyler yaz adrese şehre denver yazdım state colorado posta kodu içinde denver zipcode yaz bi tane yaz oraya
  2. E

Yeni microsoft hesabı kur ülkeden amerikayı seç 1717579280 Gamepass 1717579306 Amerika yap ülkeni bendede diğer ülkelerde olmadı
  3. E

Teşekkür ederim amerika yapınca bendede çalıştı
  4. E

Bende öyle yaptım hocam sanal kart olmuyor yeniden outlook açayım o zaman. Hangi ülkeden yaptınız ben ingiltere denedim ama
  5. E

Nasıl aldınız yabancı microsoft hesabıda açtım ama kartımı kabul etmiyor. Kart eklerken türkiyeyide seçsem hatalı diyor
  6. E

1717517817 naptın kanka yapabildin mi?
  7. E

Klavye Tavsiye 2000-2500 TL

Bütçem üstte belli. Klavye red switch ya da aşırı yüksek sesli olmayan herhangi bir switch olabilir, çok bilmiyorum switchleri. Başka konulardan birkaç tane model buldum hangisi iyidir bilemedim...
  8. E

250-300 TL Fan Tavsiyesi

Hocam aslında ekran kartı yeni biraz baktım sıcaklıkları normal şu an 75 78 derce arası çalışıyor oyunlarda yazın öğleden sonra odam çok ısındığı için o sıcaklıklara çıkıyor işlemci soğutucu ile ekran kartımın backplatesi arasına kağıt sığıyor ama çok az bi boşluk var bende aslında işlemci...
  9. E

250-300 TL Fan Tavsiyesi

İşlemci soğutucu dark freezerx123 işlemcimde ryzen 5 5600 stok fanla ısınan bir işlemci bu soğutucu gerçekten çok işime yaradı ama ekran kartımı çok ısıttı ekran kartımında soğutması harika değil inno3d rtx 3060
  10. E

250-300 TL Fan Tavsiyesi

Ön tarafı ölçtüm ön tarafada olmaz büyük ihtimalle. 1 tane alıcam aşırı kaliteli olmalı mı aslında bilmiyorum. Fan alma nedenimi size söylesem belki alıp almamam gerektiğini söylersiniz. Benim kasamda zaten 3 önde 1 arkada egzoz fanı var işlemcim çok ısınıyor diye bi işlemci soğutucu almıştım...
  11. E

250-300 TL Fan Tavsiyesi

120mm lik kaliteli bir fan tavsiye edebilir misiniz yine 250 tl civarında 1704542013 140mm ön tarafa sığar mı acaba bi açıp ölçeceğim
  12. E

250-300 TL Fan Tavsiyesi

Hocam işte sorun şöyle kasam 120mm destekliyor bir şekilde 140mm sıkıştırabilir miyim yoksa asla desteklemez mi? DarkFlash aquarius kasamın adı
  13. E

250-300 TL Fan Tavsiyesi

250 TL bütçem var, aşırı sessiz olmasına gerek yok. Kasamda üste ekstra olarak egzoz fanı takmak istiyorum. LED'li olması gerekli değil. Işıksız ama daha kaliteli şeyleri tercih ederim. Mümkünse 4 pin olsun. ID-COOLİNG Id-coolıng Xf-12025-sd-k 4pin Pwm 120mm Kasa Fanı Fiyatı, Yorumları -...
  14. E

10000 TL ve Civarı Laptop Tavsiyesi

Ablam bu sene üniversiteye başladı ve bölümünden dolayı bir bilgisayar alması lazım yazılım odaklı olarak kullanacak ancak arada sırada oyunda oynamak istiyor mümkünse batarya ömrü de önemli açıkçası ablam çok fazla oyun oynayan bir insan değil oyunları da çok bilmiyor aşırı yüksek seviye...
  15. E

Mavi ekran sorunu " rtwlanu.sys"

Dün bilgisayarla uğraşırken birden mavi ekran yedim. Tek seferliktir diye düşündüm fakat sonra her 10-30 dakika arasında bir mavi ekran yemeye başladım. driverlarım güncel, format attım, RAM'leri çıkarıp taktım, sıcaklık değerlerim bilgisayarı kapatacak kadar yüksek değil, fakat işe yaramadı...
  16. E

Yardım Inno3D RTX 3060 Twin 2x Isınma sorunu.

3 fanlı modeli mi?
  17. E

Yardım Inno3D RTX 3060 Twin 2x Isınma sorunu.

garantiyi denediniz mi 2100 2200 rpmde 81 82 derece görüyorum gowda bende
  18. E

CS2 Sadece premium hesaplardami oynanabilecek ?

Merak etmeyin skinler hesabınızda yanması gibi bir durum söz konusu bile değil ki oyunun csgodaki gibi prime olmayanlara ayrı rekabetçi ve ranksız olacağını düşünüyorum eğer durumun varsa bence csgoyu satın al fiyatı çok artıyor ve bence 400tlyi geçebilir cs2 çıkınca
  19. E

CS2 Sadece premium hesaplardami oynanabilecek ?

Yanacağını sanmıyorum skinleri satabilirsiniz ancak belki rekabetçi falan oynatmayabilir. Ama bence oynatır 1683885285 Ne olursa olsun her türlü skinlerin durur satabilir yada takas yapabilrsin
  20. E

RTX 3060 INNO3D Yükte 83 derece. Undervolt nasıl yapılır?

Anladım teşekkür ederim zaten kartı garantiye yollamayı düşünüyorum mem clock 0 da undervolt ile kullanacağım bir süre.
Top Bottom