Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim DeFacto Standart Fit Bisiklet Yaka Waffle Kazak %32 + sepette %5 indirim amazon

1000tl üzerine 400tl indirim vardı hepsiburada da DeFacto ürünlerinde geçerli. Premium olmak gerekiyordu indirim için. Ben 22 Kasım aldım. İndirim var mı halen bilmiyorum. Ürünler 3 gün sonra geldi. Ürünler güzel görünüyor.
  2. E

🔥İndirim DeFacto Standart Fit Bisiklet Yaka Waffle Kazak %32 + sepette %5 indirim amazon

Hepsiburada 400tl indirim uygulanınca 1020den 620tlye düştü.
  3. E

Tazminat alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, 1 sene 9 aydır çalışıyorum. Eğitim nedeniyle ayrılacağım. Üniversiteye gideceğim, internetten araştırma yaptım ayrılık sebebi eğitim olunca kurallar değişiyormuş. Eğitim nedeniyle tazminat alabilme şansı olabiliyormuş bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
  4. E

Adidas da %50 indirim basladı...

Bende 1499tlden aldım. Farkı yatırmaları için aradım olmadığını söylediler. Kapıda iade oluşturulması gerekiyormuş. Tekrardan geri gidecek falan. Saçma sapan iş yaptılar sinir oldum.
  5. E

Minecraft En ucuz Nereden alınır?

Kendi sitesinde 650tlden satılıyor xbox 340tlden daha ucuz var mı indirim falan bilenler varsa iyi olur.
  6. E

Minecraft En ucuz Nereden alınır?

Minecraft satın alıcağım en ucuz nereden bulabilirim. PC için alıcam.
  7. E

Diş Teli Fiyatları nasıldır?

İstanbul avrupa yakası
  8. E

Önerebileceğiniz yer var mı arkadaşlar burası iyi dediğiniz
  9. E

Diş teli taktırmayı düşünüyorum arkadaşlar. Yakınlarda diş teli taktırdıysanız kaça taktırdınız? Fiyatlar için biraz araştırma yaptım. Düzgün bir fiyat bulamadım. Sağlıkta taksit oluyor mu birde aklıma takılan diğer soruda bu.
  10. E

Yardım İşlemcimin Pini Yamuldu

Sen kötü etmişsin tam düzeltemediğin için öyle olmuş g.o
  11. E

Yardım İşlemcimin Pini Yamuldu

Teknik serviste çalışıyorum. İşlemci pinleri çok sağlamdır. Korkma bir cımbız yardımı ile çok çok kolay düzeltebilirsin. Korkulacak bir şey yok. Zaten hafifçe dokundurunca düzeltirsin.
  12. E

Arctic Liquid Freezer II 360 3.168,43 TL

Ödül almış bir sıvı soğutma alabilirsiniz
  13. E

Arctic Liquid Freezer II 360 3.168,43 TL

Zamanı hatırlamıyorum tam olarak yalan olmasın ama 2 3 ay önce 2200tlye satılıyordu.
  14. E

🔥İndirim 5 Adet Pantene Şampuan 101,80 TL

Stok gelmiş çökün 1681658972 https://www.amazon.com.tr/dp/B08ZWM7SDH?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 çök 1681658992 5 adet alın
  15. E

🔥İndirim 5 Adet Pantene Şampuan 101,80 TL

3 macun 2 şampuan kaptık eyv
  16. E

En Ucuz VP Nerede Satılıyor?

Nays hiç kullanmadım nasıl bir şey
  17. E

En Ucuz VP Nerede Satılıyor?

Arkadaşlar 8500vp alıcağım en ucuz nerede satılıyor. Bildiğiniz iyi bir yer var mı?
  18. E

Hepsiburada %10 kod indirimi bitti mi?

Hepsiburada da oyun kodlarında premium ile %10 indirim oluyordu. Bitti mi arkadaşlar.
  19. E

Rehber En ucuz vp nerede satılıyor?

8500 vp alıcağım nerede en ucuz saılıyor
  20. E

Duş Jeli+Listerine 32TL (250ml-250ml)

2 tane aldım.
Top Bottom