Diş teli taktırmayı düşünüyorum arkadaşlar. Yakınlarda diş teli taktırdıysanız kaça taktırdınız? Fiyatlar için biraz araştırma yaptım. Düzgün bir fiyat bulamadım. Sağlıkta taksit oluyor mu birde aklıma takılan diğer soruda bu.
arkadaşım yapıcakmış 30k dediDiş teli taktırmayı düşünüyorum arkadaşlar. Yakınlarda diş teli taktırdıysanız kaça taktırdınız? Fiyatlar için biraz araştırma yaptım. Düzgün bir fiyat bulamadım. Sağlıkta taksit oluyor mu birde aklıma takılan diğer soruda bu.
ben şeffaf plak taktırdım taksit yaptırdım elden her ay gidip veriyorum. 28k verdim herhaldeDiş teli taktırmayı düşünüyorum arkadaşlar. Yakınlarda diş teli taktırdıysanız kaça taktırdınız? Fiyatlar için biraz araştırma yaptım. Düzgün bir fiyat bulamadım. Sağlıkta taksit oluyor mu birde aklıma takılan diğer soruda bu.
İstanbul avrupa yakasıNerede yaşıyosun bilgisini verirsen daha iyi olur
3-4 yere sordum en az 25k fiyat verdiler , üst ve altada taktırdım 25kya 1 ay önce. İstanbuldaysanız daha pahalı olabilir 30k civarı diye düşünüyorum istanbulda en az.Diş teli taktırmayı düşünüyorum arkadaşlar. Yakınlarda diş teli taktırdıysanız kaça taktırdınız? Fiyatlar için biraz araştırma yaptım. Düzgün bir fiyat bulamadım. Sağlıkta taksit oluyor mu birde aklıma takılan diğer soruda bu.