Neler Yeni

Diş Teli Fiyatları nasıldır?

EndOfDie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet Görgeç
Diş teli taktırmayı düşünüyorum arkadaşlar. Yakınlarda diş teli taktırdıysanız kaça taktırdınız? Fiyatlar için biraz araştırma yaptım. Düzgün bir fiyat bulamadım. Sağlıkta taksit oluyor mu birde aklıma takılan diğer soruda bu.

Skrrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tufan öztürkmen
Bende düşünüyorum yakın zamanda taktıran varsa bilgi ve birikimini aktarırsa çok memnun olurum

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Semih
Arkadaşım 1.5 sene önce 13 bin liraya mı 18 bin liraya mı ne yaptırmıştı. Şuan 25 26 civarı sanırım.Dişinizde, çenenizde veya diş etinizde nasıl bir sıkıntı varsa fiyat değişiyor diye biliyorum ama emin değilim bu konuda yanlış olabilir.
Evet taksit yapmışlardı, hala da yapılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Batuhan
Diş teli taktırmayı düşünüyorum arkadaşlar. Yakınlarda diş teli taktırdıysanız kaça taktırdınız? Fiyatlar için biraz araştırma yaptım. Düzgün bir fiyat bulamadım. Sağlıkta taksit oluyor mu birde aklıma takılan diğer soruda bu.
ben şeffaf plak taktırdım taksit yaptırdım elden her ay gidip veriyorum. 28k verdim herhalde

EndOfDie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet Görgeç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerebileceğiniz yer var mı arkadaşlar burası iyi dediğiniz

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Günümüzde diş teli fiyatları en az 25.000 TL'den başlıyor. Ne yazık ki sağlık da ulaşılamaz hâle geldi.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
3-4 yere sordum en az 25k fiyat verdiler , üst ve altada taktırdım 25kya 1 ay önce. İstanbuldaysanız daha pahalı olabilir 30k civarı diye düşünüyorum istanbulda en az.

Top Bottom