Neler Yeni

Diş teli fiyatları İstanbul için

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
ömer
Devlet hastanesinde fiyatlar böyle. Sıra alıp beklemen gerekiyor ve bazen 1 yıla anca sıra geliyor. Kardeşim için 3 yıl önce 900 TL'ye taktırmıştık, şu an teller çıktı ve inci gibi de düzeldi dişleri.
yaş 18 den ufaksa indirim oluyor benim yaşım 24 :)

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
Geçen hafta fiyat aldık özel hastane 20k dedi

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Büyük şehirlerde baya pahalıymış.

sxafire13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Ergül
Arkadaşlar merhabalar herkese 20 yaşındayım alt çenem geride ve dişlerimde bozukluklar var bu sebepler yüzünden diş teli taktırmak istiyorum piyasa ortalama 18-20 bin arasında git gel yapıyor daha uyguna yapan yerler varmi İST içinde.

Birde bazı üniversitelerde sadece malzeme parası verilerek yapılıyormuş öğrencilerin öğrenmesi için bir nevi denek olarak kullanılıyomuşsunuz ama normalden kat ve kat daha uyguna yapıldığı söyleniyor.

Konularla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa çok minnettar kalırım.
yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Arkadaşlar merhabalar herkese 20 yaşındayım alt çenem geride ve dişlerimde bozukluklar var bu sebepler yüzünden diş teli taktırmak istiyorum piyasa ortalama 18-20 bin arasında git gel yapıyor daha uyguna yapan yerler varmi İST içinde.

Birde bazı üniversitelerde sadece malzeme parası verilerek yapılıyormuş öğrencilerin öğrenmesi için bir nevi denek olarak kullanılıyomuşsunuz ama normalden kat ve kat daha uyguna yapıldığı söyleniyor.

Konularla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa çok minnettar kalırım.
yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim
Üniversitelerde ortodontik tedaviyi öğrenciler yapıyor derken 5 yıllık diş hekimliği eğitimini bitirip üstüne uzmanlık yapan diş hekimleri yapıyor. 18 yaş üstünden de malzeme parasının üstüne bir de hekim parası alınıyor vs demişlerdi şaşırmıştım. Bir de çok sıra bekleyebilirsin devlette.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
800 dolardı en son

keremk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
kerem kocaman
diş teli takılı kalma süresi neye göre değişiyor mesela hafif orta derece ne kadar süre kalması gerekiyor ?

sxafire13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Ergül
diş teli takılı kalma süresi neye göre değişiyor mesela hafif orta derece ne kadar süre kalması gerekiyor ?
En Az 1.5 yıl diye biliyorum
Tabi diş durumuna göre değişiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üniversitelerde ortodontik tedaviyi öğrenciler yapıyor derken 5 yıllık diş hekimliği eğitimini bitirip üstüne uzmanlık yapan diş hekimleri yapıyor. 18 yaş üstünden de malzeme parasının üstüne bir de hekim parası alınıyor vs demişlerdi şaşırmıştım. Bir de çok sıra bekleyebilirsin devlette.
Peki bildiğin bir yer varmı ulaşabileceğim açıkçası 20 bin tl tel için veresim gelmiyor.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Kesin bir fiyat verilmiyor.
Bulunduğun ilçe, ağız bozukluğun, yapılacak işlemler, işçilik ve dolar-euro faktörü sayesinde ortalaması 10-20 bin arası değişir.
Fiyat, doktorun insiyatifine ve yapılacak işlemlere kalmış oluyor.
Yani sen gidip de bir yerden kontrol yaptırıp fiyat almadan tahmin edemezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,556
Üyeler
161,873
Son üye
Ferhat_63
Top Bottom