Neler Yeni

Yardım İşlemcimin Pini Yamuldu

Yunus035

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Yıldız
Merhaba işlemciyi doğru yönlerde taktım fakat bi dalgınlıkla işlemciyi takmadan önce açmamız gereken kürdan gibi yeri açmamışım o şekilde üstüne koydum hiç bastırmadım hemen farkettim geri çıkardım ve sonrasında takmaya çalıştığımda tam oturmadı arka tarafı yukarıda kaldı bunu nerde tamir ettirebilirim izmir içinde? yada tamir ettirebilirmiyim çok bir yamuklukta yok çok az bir eğildi bir kaç kişiye sordum bilgisayarcı tamir olur büyük ihtimalle dedi

1681829524058.png

Yamukluk şu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,691
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
İyi yapmışsın hocam el becerin yüksek biri değilsen içindeki mühendisi otuttur bilgisayarcıya yaptır
Yaparken izle de işlemcini kaçırmasın adam

Yunus035

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Yıldız
Ryzen 5 3600 işlemci internette araştırdım yaparken kırılıabiliyor veya kopabiliyormuş ondan ürktüm ve istanbulda değilim izmirdeyim.En kötü kendim deneyeceğim yapmayı inşallah daha kötü olmaz.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Hocam bende baya baya yamultmuştum. Cımbızla düzelttim hepsini sonra.

EndOfDie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet Görgeç
Teknik serviste çalışıyorum. İşlemci pinleri çok sağlamdır. Korkma bir cımbız yardımı ile çok çok kolay düzeltebilirsin. Korkulacak bir şey yok. Zaten hafifçe dokundurunca düzeltirsin.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,691
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Ryzen 5 3600 işlemci internette araştırdım yaparken kırılıabiliyor veya kopabiliyormuş ondan ürktüm ve istanbulda değilim izmirdeyim.En kötü kendim deneyeceğim yapmayı inşallah daha kötü olmaz.
Dert etme adaşım o hemen hemen her bilgisayarcı yapabilir zaten fazla da yamulmuş değil
Olmazsa doktor birine falan yaptırmaya çalış onların elleri hassastır
Bende de aynı işlemci var inşallah sana da kullanmak nasip olur

Yunus035

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Yıldız
Dert etme adaşım o hemen hemen her bilgisayarcı yapabilir zaten fazla da yamulmuş değil
Olmazsa doktor birine falan yaptırmaya çalış onların elleri hassastır
Bende de aynı işlemci var inşallah sana da kullanmak nasip olur
Teknik serviste çalışıyorum. İşlemci pinleri çok sağlamdır. Korkma bir cımbız yardımı ile çok çok kolay düzeltebilirsin. Korkulacak bir şey yok. Zaten hafifçe dokundurunca düzeltirsin.
Hocam bende baya baya yamultmuştum. Cımbızla düzelttim hepsini sonra.
Birazdan sakince deneyeceğim inşallah kompa vs olmaz önce fön makinası ile ısıtayım mı peki bazı forumlarda öyle okudum ve doktoru bulmam pek mümkün değil işlemci tamiri için Yunus hocam :D

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Merhaba işlemciyi doğru yönlerde taktım fakat bi dalgınlıkla işlemciyi takmadan önce açmamız gereken kürdan gibi yeri açmamışım o şekilde üstüne koydum hiç bastırmadım hemen farkettim geri çıkardım ve sonrasında takmaya çalıştığımda tam oturmadı arka tarafı yukarıda kaldı bunu nerde tamir ettirebilirim izmir içinde? yada tamir ettirebilirmiyim çok bir yamuklukta yok çok az bir eğildi bir kaç kişiye sordum bilgisayarcı tamir olur büyük ihtimalle dedi

Alıntıyı görüntüle
Yamukluk şu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.
Dostum sendeki yamukluk azmış geçmiş olsun dün benim başımada geldi

Büküldü sonra biraz duzelttim sonrasında taktım ama takmaz olaydım işlemci çalıştı ama anakartın ağızına tükürdü

İlk hali
20230416_154304.jpg

Sonraki hali anakart ve işlemci
20230418_202339.jpg

20230418_202118.jpg

EndOfDie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet Görgeç

Yunus035

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Yıldız
Tam denemeye gidiyordum cımbızı aldım ve bu mesajı gördüm bi korkmadım değil beklesem daha mı iyi bilemedim bu mesajdan sonra

Yunus035

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Yıldız
uçlu kalemin ucuyla düzelt zamanında yapmıştım bir şey olmuyor merak etme hafif kuvvet vereceksin.
Bendeki uçlu kalemler pek düzeltmeye uygun değil 0.7 ve
10911761399858.jpg
şu şekilde internettekilerin uç yeri dışarda metal oluyor bendekiler öyle değil daha öncede 1 kere başıma geldi bu kalemle denerken daha çok maafettim ve o işlemci en son çöp olmuştu.Cımbız bi tık daha iyi değil mi?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Evde vardır paket teli ya da toplu iğne ile yapabilirsin. Korkmana gerek yok yukarıdaki arkadaş içinden geçmiş yine pinler sağlam duruyor onun işi de aşırı zor değil hallolur. Tavsiye düzeltirken yukarıdan değil aşağıdan hafif hafif düzeltmen yukarıdan düzeltirken pin'in göbek kısmı bombe yapabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,860
Üyeler
161,925
Son üye
banetlliğ
Top Bottom