Neler Yeni

Yardım İşlemcimin Pini Yamuldu

Yunus035

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Yıldız
Merhaba işlemciyi doğru yönlerde taktım fakat bi dalgınlıkla işlemciyi takmadan önce açmamız gereken kürdan gibi yeri açmamışım o şekilde üstüne koydum hiç bastırmadım hemen farkettim geri çıkardım ve sonrasında takmaya çalıştığımda tam oturmadı arka tarafı yukarıda kaldı bunu nerde tamir ettirebilirim izmir içinde? yada tamir ettirebilirmiyim çok bir yamuklukta yok çok az bir eğildi bir kaç kişiye sordum bilgisayarcı tamir olur büyük ihtimalle dedi

1681829524058.png

Yamukluk şu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İlhan Yılmaz
Daha önce başıma geldi, bilgisiz olduğum için hiç risk almadım, bilgisayarcıya götürdüm. Tavsiyem bir bilgisayarcıya götürüp yaptır. Gücü fazla uygularsan daha farklı sonuçlar olabilir.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
İnternette bir video gördüm videoyu 3. dakikadan itibaren izlemenizi tavsiye ederim.

Senin attığın fotoğrafta ki yamuk pin kadar yamulan pinleri düzeltiyor

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada el becerisi falan yoksa profesyonel birine yaptır hiç bulaşma

Yunus035

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Yıldız
İnternette bir video gördüm videoyu 3. dakikadan itibaren izlemenizi tavsiye ederim.

Senin attığın fotoğrafta ki yamuk pin kadar yamulan pinleri düzeltiyor

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada el becerisi falan yoksa profesyonel birine yaptır hiç bulaşma
Teşekkürler izledim orda çok kolay hallediyor fakat bende birine yaptırtmayı düşünüyorum işini bilen.Teşekkür ederim video için

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
El hassasiyeti çok önemli, el becerisi zayıfsa bulaşmayın, işini iyi yapan birine götürün

Qzer

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
benim eski işlemcide olmuştu, küçük igneyle düzeltim. sonra yuvaya tak çıkar yaptım bir kaç kere kendi kendine düzeldi

Top Bottom