Arama sonuçları: *

1. Hülagühan88

❌İndirim Bitti! Gainward Phantom RTX 5080 55.999 TL

Bende 4080 gs modeli var. Soğutması güzel. Coil whine yok denecek kadar az. Ancak bu fiyatlar bence çok yüksek. Stokların dolmasını, piyasanın oturmasını beklemek bence daha mantıklı.
  2. Hülagühan88

🔥İndirim HyperX Cloud Alpha Wireless 6269TL

Alpha daha üst segment, cloud 3 daha yeni. Bende ikisi de var. Sesleri çok yakın. Ama hiçbir şey alpha'nın batarya süresini veremez. Ben kişisel olarak alpha'yı yeğlerim.
  3. Hülagühan88

🔥İndirim Wraith Esports VXE MAD R ve FGG Madlions MAD60/68 HE Ön Sipariş Fırsatı!!!

Biliyoruz o garantileri biz. Yanından geçerken hafiften yellensen kullanıcı hatası oluyor. Hoşuna giden alsın, ben karışmam. Ancak bırak da garanti riskini alabileyim. %30-40 altına alayım, onun riskine ben razıyım. Seçme şansım olsun. Adamlar bunun üreticisi değil. Elin taşıyla elin kuşunu...
  4. Hülagühan88

🔥İndirim Wraith Esports VXE MAD R ve FGG Madlions MAD60/68 HE Ön Sipariş Fırsatı!!!

Şimdi bu gümrük muhabbetleri olmasaydı, eskisi gibi olsaydı bu ürünleri en az %30-40 daha uyguna alacaktık.
  5. Hülagühan88

Alide 1460 TL, ancak tabii gönderim olmuyor. Olsa da %60 vergi patlatırlar. Zaten bu gümrük düzenlemelerinin amacı bizim sevgili esnafımıza mecbur kalmamız idi. Firma bunu ithal ederken %60 vergi ödemiyor. Dolayısıyla sattığı fiyat yine yüksek bence. Zira bunlar perakende fiyatlar. Toplu alımda...
  6. Hülagühan88

Yurtdışında 22 usd olduğu söyleniyor. Wraith 55 eur istiyor. Zaten Wraith genel olarak fahiş fiyat politikası olan bir firma bence. Kaynak :
  7. Hülagühan88

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥GAINWARD GeForce RTX5080 PHOENIX 47.769TL

45bin en fazla verilecek fiyattır bence. O da kazık da neyse. Almayın kardeşim. Fiyatlar böyleyken almayın. Seve seve düşürürler satamayınca. 3080 ve üzeri güçte kartı olanın yükseltme yapması zaten bu seri için saçma. 5xxx serisi tam bir fiyasko. Tüketici açısından tabii. E rekabet olmayınca...
  8. Hülagühan88

En ucuz RTX 5080 53.499TL(Fiyat Güncellendi)

Bu fiyatlara alınmaz bence. Resmen hunharca kazık yiyoruz.
  9. Hülagühan88

AMD ekran kartı almam ben artık. Çok kez denedim, ağzım yandı. Olmuyor. Şu sürücü işini bir türlü yapamıyorlar. Dlss rakibi teknolojileri de yok. Biraz daha pahalı olsun nvidia olsun. Asla marka meraklısı da değilim. Keşke rekabet olsa da nvidia fiyatları düşürse. Ama yok işte.
  10. Hülagühan88

❌İndirim Bitti! Asus RTX 5080 44.999 TL

Gainward özellikle japonyada çok tercih edilen eski (1984) bir markadır. 2 yıldır kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım.
  11. Hülagühan88

Fiyatların oturmasını beklemekte yarar var. 4080 ile yalnızca %13-15 civarı fark görünüyor. Upgrade bekleyenler bittikten sonra stoklar da dolunca fiyatlarda düşüş olmasını bekliyorum ben. 1738258854 Şubat ayında, büyük olasılıkla sonlarına doğru gelir bence.
  12. Hülagühan88

🔥İndirim Samsung 32" OLED 4K 240 Hz - Eğitim Programı İndirimi - 30239 TL (4 Taksit)

Değmez. Ben de neo g9'dan oled g9'a geçtim. Öyle ahım şahım fark yok. Curve daha düşük ki bu benim için en büyük eksi. Bir de yanma korkusu var. Parlaklık konusunda sorun yok ama bence. O konuda oled parlak değil diyenlere katılmıyorum.
  13. Hülagühan88

🔥İndirim Samsung 32" OLED 4K 240 Hz - Eğitim Programı İndirimi - 30239 TL (4 Taksit)

Bunlar en yeni nesil panel diye biliyorum. Fiyat aslında benzerlerine oranla normal. Fiyatlar genel olarak Türkiye standartlarına göre yüksek. Alınmaz diye konuşan arkadaşa da bir açıklama yapmak düşer. Bir ürünü kötüleyeceksen de öveceksen de kaynak belirteceksin. Yoksa böyle komik duruma düşersin.
  14. Hülagühan88

🔥Aula F75 Uyumlu Bilek Destegi Vergi Dahil 413 Tl🔥

Fiyatına bakmayın, baya kaliteli ürün bu. Uzun vadeli kullandım, en ufak yıpranma olmadı.
  15. Hülagühan88

❌İndirim Bitti! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Türkçe Q Oyuncu Klavye Siyah - 1180 TL

İş yerimde bile %60 kullanıyorum artık. Farkettim ki numpad çok da gerekli değil. Ne olur ne olmaz diye ayrı bir numpad aldım. Bir kez bile kullanmadım. Alışınca öyle rahat ki. Masam ferahladı.
  16. Hülagühan88

❌İndirim Bitti! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Türkçe Q Oyuncu Klavye Siyah - 1180 TL

Sesi sevmiyorsan silent Switchler var. Öneririm. Membran klavyenin oyun hamuruna parmak sokuyor hissi de yok. Düşünürsen kaliteli bir gasket mount klavyede dene derim. Tık ses duymazsın.
  17. Hülagühan88

🚨🚨 ÜMİT ÖZDAĞ GÖZALTINA ALINDI!

Kimse kimseye hakaret edemez. Ancak her kim oluyorsa olsun biri istediğine hakaret edebiliyor ama kendisine en ufak bir eleştiri bile hukuken cezai yaptırma tabi oluyorsa bu rejimde hukuk ve demokrasiden söz edilemez.
Top Bottom