❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

Hacı şimdi bu laptopu kötüleyenlerin bilgisayarı ne alemde ve bana overall bi avantaj dezavantaj genellemesi yapabilecek biri varmı lütfen bilgisayarında gidipte 3060 falan olup insanların fırsat kaçırmasını isteyip burada bilgisayarı sadece kötülsmek isteyen veyahut laptop hakkında bilgisi olmayan cevap vermesin lütfen ben hiç cevap vermedim çünkü bilmiyorum mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkeste el var herkes yazıyor adam akıllı biri anlatabilirmi cahil olduğumu kabul ediyorum

Rahmetli Vehbi Koç'un bir sözü vardı: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim."

Kim bilir neresinden kıstılar da aynı donanım asus mesela 120bin civarı iken bu yarı fiyata.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Ucuz malda mutlaka pahalı bir sorun çıkar.

Bu mantıkla yaşarsan hiçbir şey alamazsın hiç mutlu da olamazsın ozaman gidip araba da alma kim bilir neyden kısmışlar aynı arabaya Mercedes logosu koyunca 10milyon veriyorsunuz amblemi sokunce kısılmış 2 milyon eder diyosunuz aynı mantık burda da geçerli şu algınızı yenin artık
Yaşla deneyim edilen bir şey bu. Öyle marka fanlığı değil yani. Bir şeyi satın alırken bir bütün olarak değerlendirmen gerek. Ucuza kaçmak pahalıya mal olabilir ki genelde de olur. Daha düşük donanım al ama bilindik, servisi belli markadan al. Onlarda da çıkıyor diyeceksin de istisnalar kaideyi bozmaz diyeceğim ben de. Köklü markaların isim yapmasının bir nedeni var.

5070ti için pahalı. 70K olmalıydı.
70kya 5070ti bulabilecek misin kral bu dönemde kitabını seversen la inanıyonmu ben inanmıyom şshsende

Yaşla deneyim edilen bir şey bu. Öyle marka fanlığı değil yani. Bir şeyi satın alırken bir bütün olarak değerlendirmen gerek. Ucuza kaçmak pahalıya mal olabilir ki genelde de olur. Daha düşük donanım al ama bilindik, servisi belli markadan al. Onlarda da çıkıyor diyeceksin de istisnalar kaideyi bozmaz diyeceğim ben de. Köklü markaların isim yapmasının bir nedeni var.
Yani kral yeni markalar nasıl çıkacak o zaman madem herkes bildiği yoldan yürüyecek yeni markalara kim şans verecek

bi kurulum yaparken örneğin Nvidia nın yazılımını yuklerken işlemci 80 derecelere kadar cıkıyor. Normal mi acaba anlamıyorumda pek ben.

Hybrid moda aldınız mı öyle denemeniz lazım performans modda falansa yapabilir.
evet hybrid modda fanlar kısa surede dusuruoyr gerçi. Bende Ryzen 5 3600 vardı masaüstümde biraz çağ atlamıs gibi oldum. herhangi bir kurulum yaparken nasıl kuruldu anlamıyorum dırek yuklenmıs oluyor. Az once 4-5 gb boyutunda bir program yukledım. 6-7 sanııye gibi bir süre ile yüklendi. hatta emın olamadım yuklendıgıne kontrol ettım. sıcaklık ondan mı artıyor acaba anlamadım ama gorecegız bakalım

evet hybrid modda fanlar kısa surede dusuruoyr gerçi. Bende Ryzen 5 3600 vardı masaüstümde biraz çağ atlamıs gibi oldum. herhangi bir kurulum yaparken nasıl kuruldu anlamıyorum dırek yuklenmıs oluyor. Az once 4-5 gb boyutunda bir program yukledım. 6-7 sanııye gibi bir süre ile yüklendi. hatta emın olamadım yuklendıgıne kontrol ettım. sıcaklık ondan mı artıyor acaba anlamadım ama gorecegız bakalım
Belli bir şey hocam güncelleme vb. herşeyi yapıp ondan sonra test yapmak daha doğru olur o zaman anlarız gerçek durumu

Belli bir şey hocam güncelleme vb. herşeyi yapıp ondan sonra test yapmak daha doğru olur o zaman anlarız gerçek durumu
Birde oyunda test etmek daha doğru olabilir.

hx li 3d olmayan versiyonunu bende aldim ama ssd icin bos slot zaten var ramide yukseltirim diye tek kanal 32 gb kingston sectim performansta cok bi fark olurmu

16" Acer - Predator Helios Neo 16S 1900 Dolar
16" 2,5K 500 Nit 165Hz OLED DCI-P3 %100 0,2ms
Intel Core Ultra 9 275HX
32GB DDR5 6400Mh
RTX 5070 Ti
Thunderbolt 4
Windows 11 Home
1,89 cm KALINLIĞINDA İNCE DİZÜSTÜ -------------> 2,5CM DEĞİL
1746730169817.webp

1746730439388.webp

Son düzenleme:
Geri