hwinfo açıp testi öyle başlatın cpu sıcaklığı öyle belli olur buradan sıcaklığı anlayamayız. Birde ses seviyesi ne durumda
hwinfo açıp testi öyle başlatın cpu sıcaklığı öyle belli olur buradan sıcaklığı anlayamayız. Birde ses seviyesi ne durumda
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Ucuz malda mutlaka pahalı bir sorun çıkar.Rahmetli Vehbi Koç'un bir sözü vardı: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim."
Kim bilir neresinden kıstılar da aynı donanım asus mesela 120bin civarı iken bu yarı fiyata.
Hocam ne alakası var aynı en ucuz araç i20 mesela onu almak yerine Toyota alabiliriz ama daha pahalı ucuz diye kimse i20 almasın o zamanAynen ben de öyle düşünüyorum. Ucuz malda mutlaka pahalı bir sorun çıkar.
5070ti için pahalı. 70K olmalıydı.daha f/psini görmedimGame Garaj Slayer R9T-5070Ti AMD Ryzen R9-9955HX RTX5070Ti 16" QHD+ FreeDos 300Hz Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer R9T-5070Ti AMD Ryzen R9-9955HX RTX5070Ti 16" QHD+ FreeDos 300Hz Oyuncu Laptopwww.gamegaraj.com
Yaşla deneyim edilen bir şey bu. Öyle marka fanlığı değil yani. Bir şeyi satın alırken bir bütün olarak değerlendirmen gerek. Ucuza kaçmak pahalıya mal olabilir ki genelde de olur. Daha düşük donanım al ama bilindik, servisi belli markadan al. Onlarda da çıkıyor diyeceksin de istisnalar kaideyi bozmaz diyeceğim ben de. Köklü markaların isim yapmasının bir nedeni var.Bu mantıkla yaşarsan hiçbir şey alamazsın hiç mutlu da olamazsın ozaman gidip araba da alma kim bilir neyden kısmışlar aynı arabaya Mercedes logosu koyunca 10milyon veriyorsunuz amblemi sokunce kısılmış 2 milyon eder diyosunuz aynı mantık burda da geçerli şu algınızı yenin artık
70kya 5070ti bulabilecek misin kral bu dönemde kitabını seversen la inanıyonmu ben inanmıyom şshsende5070ti için pahalı. 70K olmalıydı.
Yani kral yeni markalar nasıl çıkacak o zaman madem herkes bildiği yoldan yürüyecek yeni markalara kim şans verecekYaşla deneyim edilen bir şey bu. Öyle marka fanlığı değil yani. Bir şeyi satın alırken bir bütün olarak değerlendirmen gerek. Ucuza kaçmak pahalıya mal olabilir ki genelde de olur. Daha düşük donanım al ama bilindik, servisi belli markadan al. Onlarda da çıkıyor diyeceksin de istisnalar kaideyi bozmaz diyeceğim ben de. Köklü markaların isim yapmasının bir nedeni var.
Hybrid moda aldınız mı öyle denemeniz lazım performans modda falansa yapabilir.bi kurulum yaparken örneğin Nvidia nın yazılımını yuklerken işlemci 80 derecelere kadar cıkıyor. Normal mi acaba anlamıyorumda pek ben.
evet hybrid modda fanlar kısa surede dusuruoyr gerçi. Bende Ryzen 5 3600 vardı masaüstümde biraz çağ atlamıs gibi oldum. herhangi bir kurulum yaparken nasıl kuruldu anlamıyorum dırek yuklenmıs oluyor. Az once 4-5 gb boyutunda bir program yukledım. 6-7 sanııye gibi bir süre ile yüklendi. hatta emın olamadım yuklendıgıne kontrol ettım. sıcaklık ondan mı artıyor acaba anlamadım ama gorecegız bakalımHybrid moda aldınız mı öyle denemeniz lazım performans modda falansa yapabilir.
Belli bir şey hocam güncelleme vb. herşeyi yapıp ondan sonra test yapmak daha doğru olur o zaman anlarız gerçek durumuevet hybrid modda fanlar kısa surede dusuruoyr gerçi. Bende Ryzen 5 3600 vardı masaüstümde biraz çağ atlamıs gibi oldum. herhangi bir kurulum yaparken nasıl kuruldu anlamıyorum dırek yuklenmıs oluyor. Az once 4-5 gb boyutunda bir program yukledım. 6-7 sanııye gibi bir süre ile yüklendi. hatta emın olamadım yuklendıgıne kontrol ettım. sıcaklık ondan mı artıyor acaba anlamadım ama gorecegız bakalım
Birde oyunda test etmek daha doğru olabilir.Belli bir şey hocam güncelleme vb. herşeyi yapıp ondan sonra test yapmak daha doğru olur o zaman anlarız gerçek durumu