❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

Rahmetli Vehbi Koç'un bir sözü vardı: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim."

Kim bilir neresinden kıstılar da aynı donanım asus mesela 120bin civarı iken bu yarı fiyata.
O sözü ben de severim de bu donanimda bi cihaz bu fiyata cezbediyor insan bit yeniği arıyor ama bazen firsatlar da böyle kaçıyor.

IMG_6194.webp

Bu da cpu burner acık iken değerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yorumun ne peki tatmın oldun mu hocam
Yani bu fiyatta laptop almayı düşünmüyordum. Açıkçası bu segmentteki diğer cihazları kullanan arkadaşlar daha iyi yorum yapacaktır. İşte oldugum icin cok bakamadım ama güzel gibi duruyor. Akşam daha detaylı bir yorum yaparım.

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
HWİNFO indirip R23 Testini yaparken yanda açık bırakırsanız oradan daha iyi anlarız sıcaklık değerlerini. Cihaz tv youtube sayfasında vardı oradaki gibi yaparsanız enfes olur burada cpu sıcaklığı belli olmuyor.

Benimki yarın ulaşıyor bana. Akşama kurarım ancak
Ben incelemeden anlamam ama oyun oynarım sadece. İşlemci ve grafik kartı sıcaklık değerleri, fps değerleri, klavye ısınması, fan sesi hoparlör vs gibi temel düzey oyuncularınki kadar yorum yapabilirim :)
Sizinki ne durumda geldi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki bugün gelmiş akşam inceleyebilirsem bilgi vermek adına belki çekerim bir video ben hx3d olan model değilde düz model aldım hx3d olan model işlemcilerin tdp degerlerini bi tık düşük tutuyorlar ısınma faza oluyormuş diye biliyorum yüksek frekanslarda uzun süre performans veremiyorlar oyun için iyi ama diğer tüm işler için düz model daha avantajli olabilir merak ettikleriniz varsa elimden geldigince cekmeye çalışırım
Hocam bekliyoruz acil yönünden stoklar bitmeden bizde alalım

90 bin tl lik üründe

Thunderbolt 5 veya 4 yok​

Dramsiz SSD kullanılmış​

WiFi 7 yok​

BT 5.4 yok​

Kaliteli ses kartı yok​

Ekran kalitesi düşük​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular