🔥İndirim 🔥88.000 TL Gamegaraj 5070ti 64 ram 2 TB SSD laptop

88 bin büyük para değil artık 2025 yılında, 2000 dolar felan yapıyo
Fiyatlar hala yurtdışına göre yüksek. 5080 laptobların fiyatı 100 bin tl olmalı 17 18 inç kasada. Çok aşırı karlar var üzerlerinde.

laptopda oyun oynanmıyor, şu sevdadan vazgeçin...
Oynanıyor da zengin işi hocam. Bunun konforu çok farklı para derdi olmasa direkt alırım iyi bir laptop maks 2 senede bir değiştiririm

Dışı alimunyum ama içi nasıl ?? Tulpar t7 25.1 mesela dışı alimunyum ici full plastik parcalanıyor resmen. Mentesesi falan kırılıyor.
3 yıldır kullanıyorum en ufak bir olumsuzlukla karşılaşmadım, menteşe sorunu var doğru ancak kapağı doğru kapatmayla bu sorunun önüne geçebilmek mümkün. Cihaz direkt MSI olduğu için oldukça sağlam.

3 yıldır kullanıyorum en ufak bir olumsuzlukla karşılaşmadım, menteşe sorunu var doğru ancak kapağı doğru kapatmayla bu sorunun önüne geçebilmek mümkün. Cihaz direkt MSI olduğu için oldukça sağlam.
Kapağı doğru kapatmak mı ? Anladım arkadaşım. MSI saglam felan degil bu arada onlar da aynı alimunyum kasa ama içi plastik. Vida yuvalari plastik çatır catir kırılıyor.

Kapağı doğru kapatmak mı ? Anladım arkadaşım. MSI saglam felan degil bu arada onlar da aynı alimunyum kasa ama içi plastik. Vida yuvalari plastik çatır catir kırılıyor.

Şöyle ki menteşe sorunu var derken kronik bir problem olduğunu anlatmak istedim, var zaten. Kapağa üstten az bir baskı yapsanız dahi tak diye bir ses duyarsınız, bu zamanla menteşelere zarar veriyor. Bilgisayarın içini defalarca açmışımdır 6 ayda bir bakım yaparım, bir kere bile bu bir sorun haline gelmedi. Çok kaliteli tabii ki demiyorum, hatta fiyatına göre dandik ancak cidden çok daha kötüleri var.

Bi macbooklar bu konuda çok iyi bir de dellin p serileri profesyonel olanlar.
Şöyle ki menteşe sorunu var derken kronik bir problem olduğunu anlatmak istedim, var zaten. Kapağa üstten az bir baskı yapsanız dahi tak diye bir ses duyarsınız, bu zamanla menteşelere zarar veriyor. Bilgisayarın içini defalarca açmışımdır 6 ayda bir bakım yaparım, bir kere bile bu bir sorun haline gelmedi. Çok kaliteli tabii ki demiyorum, hatta fiyatına göre dandik ancak cidden çok daha kötüleri var.
Kardesim kac laptop kullandın bilmiyorum. Ama muhtemelen tecruben az yazdıklarından onu çıkardım. Ben farkli farklı bir cok laptop kullandım bakim yaptim aldim sattim. Mevzu kapaga ustten baskı yapman felan degil. Mevzu o mentese vida yuvalarini plastik yapmaları ve menteşeleri sert ayarlamalari yumusak ayarlamamalari bunu da zaten bilerek yapiyorlar ki kırılsın yenisini al diye. Bu durum niye macbooklarda gorulmuyor mesela cunku adamların mentese yuvalari saglam menteseleri yumusak tek parmakla ac kapat. Onun disinda farklı laptoplara bakim yaparsan gorursun her actiginda illaki birseyi kırılır bir parcasi yuvasi parcalanir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Velhasıl kelam laptop alırken bunlara dikkat etmek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta adi herifler bazı pahalı oledli felan ince laptoplarda artık vida bile atmıyor menteseyi yapistiriciyla yapistiriyorlar oyle satıyorlar sonra menteşe atıyor yerinden internette videolari felan da var 😅

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,026
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri