ermania
80+

- Reaksiyon skoru
 - 136

yorumun ne peki tatmın oldun mu hocamdostlar selam ilk testler bu sekilde, furmark falan aksam deneriz isteyenlerle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

yorumun ne peki tatmın oldun mu hocamdostlar selam ilk testler bu sekilde, furmark falan aksam deneriz isteyenlerle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
O sözü ben de severim de bu donanimda bi cihaz bu fiyata cezbediyor insan bit yeniği arıyor ama bazen firsatlar da böyle kaçıyor.Rahmetli Vehbi Koç'un bir sözü vardı: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim."
Kim bilir neresinden kıstılar da aynı donanım asus mesela 120bin civarı iken bu yarı fiyata.
Yani bu fiyatta laptop almayı düşünmüyordum. Açıkçası bu segmentteki diğer cihazları kullanan arkadaşlar daha iyi yorum yapacaktır. İşte oldugum icin cok bakamadım ama güzel gibi duruyor. Akşam daha detaylı bir yorum yaparım.yorumun ne peki tatmın oldun mu hocam
Sizinki ne durumda geldi miBenimki yarın ulaşıyor bana. Akşama kurarım ancak
Ben incelemeden anlamam ama oyun oynarım sadece. İşlemci ve grafik kartı sıcaklık değerleri, fps değerleri, klavye ısınması, fan sesi hoparlör vs gibi temel düzey oyuncularınki kadar yorum yapabilirim![]()
Hocam bekliyoruz acil yönünden stoklar bitmeden bizde alalımBenimki bugün gelmiş akşam inceleyebilirsem bilgi vermek adına belki çekerim bir video ben hx3d olan model değilde düz model aldım hx3d olan model işlemcilerin tdp degerlerini bi tık düşük tutuyorlar ısınma faza oluyormuş diye biliyorum yüksek frekanslarda uzun süre performans veremiyorlar oyun için iyi ama diğer tüm işler için düz model daha avantajli olabilir merak ettikleriniz varsa elimden geldigince cekmeye çalışırım
Sizinki ne durumda geldi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bekliyoruz acil yönünden stoklar bitmeden bizde alalım
Benımde geldi ama acamadım daha ev çocuklar rahat bırakkmıyorSizinki ne durumda geldi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bekliyoruz acil yönünden stoklar bitmeden bizde alalım
Bekliyorum hocam teşekkürlerElimden geldiğince hızlı yapacağım yeni geçti elime pc
Bizide düşünün birazBenımde geldi ama acamadım daha ev çocuklar rahat bırakkmıyor![]()
İyi mi sizce yük altında çok sesli biraz garip geldi ama ısı değerleri falan iyi sanki ama bunun işlemci bizimkiler ile aynı değil sanki İntel bu
Peki bu kesin olarak bizde satılanın aynısı mı işlemci farklı çünkü90 bin tl lik üründe
Thunderbolt 5 veya 4 yok
Dramsiz SSD kullanılmış
WiFi 7 yok
BT 5.4 yok
Kaliteli ses kartı yok
Ekran kalitesi düşük