❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

Ben kayıt ayarlarından çok anlamıyorum ama böyleydi.

1746745747376.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde msı afterburner yukledım calıstıramadım aslında onun uzerınden daha guzel olurdu

Ekler

• 1746745643578.webp
    1746745643578.webp
    22.9 KB · Hit: 30
Ben kayıt ayarlarından çok anlamıyorum ama böyleydi.

Alıntıyı görüntüle

birde msı afterburner yukledım calıstıramadım aslında onun uzerınden daha guzel olurdu

-allow_third_party_software ozellikler baslatma seceneklerıne bunu gırersenız afterburner overlayı acılır cs2de

Üşenmeden test ediyon eline saglık ama fpsin bariz az bi sıkıntı var.Valorant denesene varsa.
Bariz az değil 2K Max ayarlarda ortalama 220 FPS alıyor alması gerektiği gibi. Ekran kartı desktop 4070'e denk.

Son düzenleme:
250w adaptör can sıkıcı bence 330 400 isterdim MSI modeli 400w mesela arada 150w fark var gerçi onun işlemcisi 275hx ama olsun

1080p low dener misinz obs olmadan 400 ve üzeri alır bence o zaman en son çektiğiniz video 2k low galiba orada bile iyi fps almış. Birde 400 olan fps sınırını maksimum yapın

Hocam ne alakası var aynı en ucuz araç i20 mesela onu almak yerine Toyota alabiliriz ama daha pahalı ucuz diye kimse i20 almasın o zaman
Gayet alakası var. İkisi de kendini kanıtlamış marka. Daha uygun olsun diyorsan daha düşük donanım al, ama markası belli olanı al. Dediğin durum bununla aynı değil.

70kya 5070ti bulabilecek misin kral bu dönemde kitabını seversen la inanıyonmu ben inanmıyom şshsende

Yani kral yeni markalar nasıl çıkacak o zaman madem herkes bildiği yoldan yürüyecek yeni markalara kim şans verecek
İlla birileri alıp kobay olacak tabii. İyi de çıkabilir. Ancak risk büyük. O kobay Sen olma diye diyorum.

Geri