❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

hocam birşeyleri yanlış yapmadığınıza eminmisiniz? imzamdaki laptop ile 300fps üstü alırken sizin bu işilemci ile 400+ fps almanız lazım.
Ben 3dli olanı aldım. Bir şeyler yanlış heralde.. İşlemci cok az yükte olmasına rağmen 85 dereceye cıkıyor. Sizde durum nedir? bu değer normal midir?

QHD de yuksek ayarlar olunca gpu sınırlıyor dusuk ayarda dener mısın

Ben 3dli olanı aldım. Bir şeyler yanlış heralde.. İşlemci cok az yükte olmasına rağmen 85 dereceye cıkıyor. Sizde durum nedir? bu değer normal mid
ben konudaki laptopu almadım hocam.
QHD de yuksek ayarlar olunca gpu sınırlıyor dusuk ayarda dener mısın
videoda sonlara doğru onuda deniyor ama fps 220 dolaylarında değişiyor. bu işlemci için çok düşük bir değer.

ben konudaki laptopu almadım hocam.

videoda sonlara doğru onuda deniyor ama fps 220 dolaylarında değişiyor. bu işlemci için çok düşük bir değer.
sizin laptop ıncelemelerınıze baktım 200-220 arası fps veriyor cs2 de. ayarlarınızı ultra ve 2k da oynamıyor olabılır mısınız

sizin laptop ıncelemelerınıze baktım 200-220 arası fps veriyor cs2 de. ayarlarınızı ultra ve 2k da oynamıyor olabılır mısınız
zaten low grafikler için konuşuyorum hocam yoksa kimsenin cs yi ultrada oynadığını sanmıyorum.

A evet sonda denemis cok cok az almıs anlamadım
OBS kaydı h264te ise cok islemcı yer onu nvence almalı

A evet sonda denemis cok cok az almıs anlamadım
OBS kaydı h264te ise cok islemcı yer onu nvence almalı
16 çekirdek işlemciyi bu kadar etkilememesi lazım diyicem ama sanırım watt limitine takılıyor işlemci. güzel çıkarım hocam.

16 çekirdek işlemciyi bu kadar etkilememesi lazım diyicem ama sanırım watt limitine takılıyor işlemci. güzel çıkarım hocam.
bence de anlam veremedım 3 katını falan almalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,869
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri