Dangerzone
80+

- Reaksiyon skoru
 - 23

hocam birşeyleri yanlış yapmadığınıza eminmisiniz? imzamdaki laptop ile 300fps üstü alırken sizin bu işilemci ile 400+ fps almanız lazım.
Ben 3dli olanı aldım. Bir şeyler yanlış heralde.. İşlemci cok az yükte olmasına rağmen 85 dereceye cıkıyor. Sizde durum nedir? bu değer normal midir?hocam birşeyleri yanlış yapmadığınıza eminmisiniz? imzamdaki laptop ile 300fps üstü alırken sizin bu işilemci ile 400+ fps almanız lazım.
ben konudaki laptopu almadım hocam.Ben 3dli olanı aldım. Bir şeyler yanlış heralde.. İşlemci cok az yükte olmasına rağmen 85 dereceye cıkıyor. Sizde durum nedir? bu değer normal mid
videoda sonlara doğru onuda deniyor ama fps 220 dolaylarında değişiyor. bu işlemci için çok düşük bir değer.QHD de yuksek ayarlar olunca gpu sınırlıyor dusuk ayarda dener mısın
sizin laptop ıncelemelerınıze baktım 200-220 arası fps veriyor cs2 de. ayarlarınızı ultra ve 2k da oynamıyor olabılır mısınızben konudaki laptopu almadım hocam.
videoda sonlara doğru onuda deniyor ama fps 220 dolaylarında değişiyor. bu işlemci için çok düşük bir değer.
zaten low grafikler için konuşuyorum hocam yoksa kimsenin cs yi ultrada oynadığını sanmıyorum.sizin laptop ıncelemelerınıze baktım 200-220 arası fps veriyor cs2 de. ayarlarınızı ultra ve 2k da oynamıyor olabılır mısınız
16 çekirdek işlemciyi bu kadar etkilememesi lazım diyicem ama sanırım watt limitine takılıyor işlemci. güzel çıkarım hocam.A evet sonda denemis cok cok az almıs anlamadım
OBS kaydı h264te ise cok islemcı yer onu nvence almalı
bendeki enerji santrali i9 300fps alıyorsa konudaki laptopun kesinlikle 400fps üzeri alması lazım.bence de anlam veremedım 3 katını falan almalı
kaç watt çekiyor o fps lerde?ben lowda 350-400 civarı alıyom 14700 fiktusla.