❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

1080p low dener misinz obs olmadan 400 ve üzeri alır bence o zaman en son çektiğiniz video 2k low galiba orada bile iyi fps almış. Birde 400 olan fps sınırını maksimum yapın
Denedim aynı fps veriyor belkix3d olsa 400 sınırını aşabilir önbellek ten tıkanıyor olabilir x3d nin avantaji o zaten çünkü 2k dada lowda ayni full hd dede lowda aynı fps aynı ısı değerlerini veriyor

Denedim aynı fps veriyor belkix3d olsa 400 sınırını aşabilir önbellek ten tıkanıyor olabilir x3d nin avantaji o zaten
Hee sizinki normalse olabilir. Başka bir oyun falan deneyebildiniz mi ve son olarak güncel yorumunuz nedir ? Fan sesi ne durumda mesela rahatsız edici mi oyunlarda

Genel olarak değerlendirmek gerekirse

Ekranı gerçekten çok canlı ve akıcı

Fan sesi Turbo modda rahatsız edici Oyun modunda ideal

Renkli Rgb klavyesi her tuşa ayrı renk atanabiliyor ancak modlar yetersiz bence steelseriesim kendi uygulamasıyla kontrol edile bilse daha iyiymiş

3A oyunlarda ayrintiya girmeden denedim bayağı akıcı oynatıyor 2k ultrada zamanım olursa onunla ilgili video atabilirim

Merak ettikleriniz varsa yazın cevaplamaya çalışayım

Renkli Rgb klavyesi her tuşa ayrı renk atanabiliyor ancak modlar yetersiz bence steelseriesim kendi uygulamasıyla kontrol edile bilse daha iyiymiş

3A oyunlarda ayrintiya girmeden denedim bayağı akıcı oynatıyor 2k ultrada zamanım olursa onunla ilgili video atabilirim

Valla hocam şu an en önemli aslında 3a oyunlar ve warzone, apex tarzı hayatta kalma oyunlarındaki performansı aslında onlar içinde detaylı bir şey söyleyebilirseniz direk alacağım bende. Oyunlarda turbo mod açmadan oyun mod ile kullandığınızda fan sesi normal sıcaklık değerleri iyi mi sizin videolarda çok değişmediğin gördüm sıcaklığın genelde 76 civarı

senın 90 binlik miydi hocam

Sizin son durum ne hocam video bir şey gelmedi sizden en son varsa bir şeyler paylaşın bize fikir olsun stok bitmeden alalım bizde 79.999 olanı
valla coluk cocuktan vakit bulamadım dun tft oynadım sadece. warzone ındırıyorum senın ıcın ama tamamlayamadım. hafta sonuna anca :(

Yok benimki 80binlik cyberpunk buldum bi arkadaşın epicden yükleyeyim atayım video ancak afterburner çalışmıuor çoğu oyunda onu asamiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda iç tasarımı sol tarafa dikkart ederseniz menteşe için dökme demir tarzı bişey kullanmışlar menteşeler patlamaz gibi ssd takmak için açtım soğutuculu tüm slotlar ramler dahil
1000084195.webp

Son düzenleme:

55-140 watt civari gic tuketirken afterburner ss i atabilir misin

Yok benimki 80binlik cyberpunk buldum bi arkadaşın epicden yükleyeyim atayım video ancak afterburner çalışmıuor çoğu oyunda onu asamiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda iç tasarımı sol tarafa dikkart ederseniz menteşe için dökme demir tarzı bişey kullanmışlar menteşeler patlamaz gibi ssd takmak için açtım soğutuculu tüm slotlar ramler dahil
Alıntıyı görüntüle
Direk rivatuner kurup öyle deneyin görecektir büyük ihtimalle bize acil test videosu lazım :D Bi arkadaş rd2 video attı işlemci 90 ekran kartı 85 derece sizinki öyle olursa sıkıntı olabilir bi bakmak lazım

CYBERPUNK2077 VİDEOSU BAKABİLİRİSİNİZ.AÇIKLAMAYI OKUYUN !!!
LİNK🔥🔥🔥
@vada Bu arkadaşta normal hocam diğer forumdaki çoçukta sıkıntı var bence gene bir tık ekran kartı sıcak ama işlemci ve ikisine bir bakınca iyi gibi ama arkadaşın cpu temp doğru mu acaba oradan emin olmak lazım baya düşük çünkü diğerine göre

Geri