benimkindede watt lar o civarlarda. ben 13. nesil ile 14. nesil arasında çook az fark var sanıyordum ama demekki fark varmış.60 cpu 80 civarı da gpu.
hocam birde kayıt almadan düşük ayarlarda test edermisin?Ben kayıt ayarlarından çok anlamıyorum ama böyleydi.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde msı afterburner yukledım calıstıramadım aslında onun uzerınden daha guzel olurdu
Ben kayıt ayarlarından çok anlamıyorum ama böyleydi.
Alıntıyı görüntüle
birde msı afterburner yukledım calıstıramadım aslında onun uzerınden daha guzel olurdu
resim atsana hocam kesit kesit daha kolay olur.TELEFON İLE KAYIT ALDIM SON VERILER BU ŞEKİLDE
LİNK![]()
Bariz az değil 2K Max ayarlarda ortalama 220 FPS alıyor alması gerektiği gibi. Ekran kartı desktop 4070'e denk.Üşenmeden test ediyon eline saglık ama fpsin bariz az bi sıkıntı var.Valorant denesene varsa.
Gayet alakası var. İkisi de kendini kanıtlamış marka. Daha uygun olsun diyorsan daha düşük donanım al, ama markası belli olanı al. Dediğin durum bununla aynı değil.Hocam ne alakası var aynı en ucuz araç i20 mesela onu almak yerine Toyota alabiliriz ama daha pahalı ucuz diye kimse i20 almasın o zaman
İlla birileri alıp kobay olacak tabii. İyi de çıkabilir. Ancak risk büyük. O kobay Sen olma diye diyorum.70kya 5070ti bulabilecek misin kral bu dönemde kitabını seversen la inanıyonmu ben inanmıyom şshsende
Yani kral yeni markalar nasıl çıkacak o zaman madem herkes bildiği yoldan yürüyecek yeni markalara kim şans verecek