Arama sonuçları: *

1. havuçluot

1500 tl kulaklık önerin

https://www.incehesap.com/razer-opus-x-mercury-white-rz04-03760200-r3m1-kablosuz-gaming-oyuncu-kulaklik-fiyati-60880/?utm_source=google&utm_medium=listing&utm_campaign=60880&gclid=CjwKCAjwitShBhA6EiwAq3RqA7Yx_9aL4Xl0QoRNFRmb2EulGeVaaCSrDVTTxPeV3nr_2JA0e72LxhoCZ90QAvD_BwE bu nasıldır hocam
  2. havuçluot

1500 tl kulaklık önerin

Kablosuzuna param yetmez agam güzel kulaklık da işte…
  3. havuçluot

1500 tl kulaklık önerin

1500 tl ye oyun da oynayabileceğim bluetooth kulaklık var mı kulaküstü kulakiçi farketmez. Monster wave anc diye bir kulaklık almayı düşünüyorum var mı öneri kulaklık forum sakinleri şimdiden teşekkürler 🙏
  4. havuçluot

monster pusat wave anc bluetooth kulaklık (veya önerin)

Telefonda da kullanmak istiyorum reis ben ya ios telefon 1681092248 Var mı öneri kulaklık
  5. havuçluot

csgo siyah bar kaldırma

cs de siyah bar yaparken intelin ekran ölçeklendirmesinde tam ekran yap yazısı yok 4:3 oynayamıyorum bu yüzden nasıl çözeceğim ?
  6. havuçluot

monster pusat wave anc bluetooth kulaklık (veya önerin)

monster pusat wave anc bluetooth kulaklık nasıldır alınır mı ? Oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım kullanan veya farklı bir kulaklık önerebilir misiniz aynı fiyat bandında teşekkürler.
  7. havuçluot

Yardım MODEM YERİNE DAĞITICI ?

evde 30 mbps destekleyen bir router buldum ve şuan ping sabitlendi işimi fazlasıyla gördü upload vs sabit artık işe yaradı
  8. havuçluot

teyit için soruyorum ürünü alacağım fişe takacağım ve fişe taktığım ürünü de ethernet ile pc ye bağlayacağım değil mi? bir de ürün linki atar mısın hocam tam olarak almam gereken ürün hangisi olmalı ?
  9. havuçluot

link atar mısın hocam ihtiyacım var veya şunu alabilirsin fp dediğin varsa
  10. havuçluot

yani dağıtıcıyla kablo ile bağlansam herhangi bir stabilite ve ping sorununu çözmez mi ? 1677876217 link atar mısın hocam 1677876234 ve kısmen çözdü mü ?
  11. havuçluot

yani dağıtıcı ping düşürme konusunda işe ya 1677875800 yarar mı?*
  12. havuçluot

yok anlıyorum dostum laptop kullanıyorum ancak setup şeklinde mikrofon monitör vs. de var dağıtı hakkında bilgim olmadığı için sordum kablo bağlamam maalesef mümkün değil 10 metre ethernet de almak istemiyorum açıkçası
  13. havuçluot

odadamda modem girişi yok dostum
  14. havuçluot

hocam modeme kablo ile bağlanamıyorum zaten o yüzden dağıtıcı düşünüyorum
  15. havuçluot

Merhabalar benim şu konuda yardıma ihtiyacım var modemimi odamdaki pc me bağlayamıyorum ve haylice çok fazla pingim oluyor acaba kendi odama dağıtıcı alsam ve ondan kullansam interneti ping sorununu çözmeme yardımcı olur mu
  16. havuçluot

Yardım Laptoba Monitör bağlayıp nasıl 144hz yapacağım ?

2.1 yazıyor ama
  17. havuçluot

Yardım Laptoba Monitör bağlayıp nasıl 144hz yapacağım ?

Öncelikle başımız sağolsun, merhaba 165 hz bir mönitörüm ver 144hz ekranı olan bir laptobum var ve laptobumda display veya mini display girişi de yok sadece hdmi var hdmi ile bağlarsam 120hz oluyor monitör ekranı diye biliyorum acaba monitörümü 165hz olarak kullanabilmemin bir yolu var mı hdmi...
  18. havuçluot

İlk animasyonun nasıl olmuş sizce ?

o kadar haklı video ki aklsdjkjdfsjhkfsdl
  19. havuçluot

Chill oyun önerisi lazım

tek oynamadığım bu var bakayım hocam
  20. havuçluot

Chill oyun önerisi lazım

Agalar bana böyle tek başına oynamalık, chill, şehir kurma, farming, base kurma ve savunma temalı oyun lazım önerebilecek arkadaşlara teşekkürler <3
Geri