https://www.incehesap.com/razer-opus-x-mercury-white-rz04-03760200-r3m1-kablosuz-gaming-oyuncu-kulaklik-fiyati-60880/?utm_source=google&utm_medium=listing&utm_campaign=60880&gclid=CjwKCAjwitShBhA6EiwAq3RqA7Yx_9aL4Xl0QoRNFRmb2EulGeVaaCSrDVTTxPeV3nr_2JA0e72LxhoCZ90QAvD_BwE bu nasıldır hocam
1500 tl ye oyun da oynayabileceğim bluetooth kulaklık var mı kulaküstü kulakiçi farketmez.
Monster wave anc diye bir kulaklık almayı düşünüyorum var mı öneri kulaklık forum sakinleri şimdiden teşekkürler 🙏
monster pusat wave anc bluetooth kulaklık nasıldır alınır mı ? Oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım kullanan veya farklı bir kulaklık önerebilir misiniz aynı fiyat bandında teşekkürler.
teyit için soruyorum ürünü alacağım fişe takacağım ve fişe taktığım ürünü de ethernet ile pc ye bağlayacağım değil mi? bir de ürün linki atar mısın hocam tam olarak almam gereken ürün hangisi olmalı ?
yani dağıtıcıyla kablo ile bağlansam herhangi bir stabilite ve ping sorununu çözmez mi ?
1677876217
link atar mısın hocam
1677876234
ve kısmen çözdü mü ?
yok anlıyorum dostum laptop kullanıyorum ancak setup şeklinde mikrofon monitör vs. de var dağıtı hakkında bilgim olmadığı için sordum kablo bağlamam maalesef mümkün değil 10 metre ethernet de almak istemiyorum açıkçası
Merhabalar benim şu konuda yardıma ihtiyacım var modemimi odamdaki pc me bağlayamıyorum ve haylice çok fazla pingim oluyor acaba kendi odama dağıtıcı alsam ve ondan kullansam interneti ping sorununu çözmeme yardımcı olur mu
Öncelikle başımız sağolsun, merhaba 165 hz bir mönitörüm ver 144hz ekranı olan bir laptobum var ve laptobumda display veya mini display girişi de yok sadece hdmi var hdmi ile bağlarsam 120hz oluyor monitör ekranı diye biliyorum acaba monitörümü 165hz olarak kullanabilmemin bir yolu var mı hdmi...