Yardım MODEM YERİNE DAĞITICI ?

Reaksiyon skoru
29
Merhabalar benim şu konuda yardıma ihtiyacım var modemimi odamdaki pc me bağlayamıyorum ve haylice çok fazla pingim oluyor acaba kendi odama dağıtıcı alsam ve ondan kullansam interneti ping sorununu çözmeme yardımcı olur mu

Hayır olmaz. Hatta bağlantıyı kablo ile yaparsan bal dök yala.

modemden çıkış alıp kabloyu odana kadar getirip direct pc ye bağlasan olmaz mı ? laptop mu kullanıyorsun cat girişi mi yok ? yanlış anlama merak ettim belki başka çözüm buluruz diye soruyorum.
yok anlıyorum dostum laptop kullanıyorum ancak setup şeklinde mikrofon monitör vs. de var dağıtı hakkında bilgim olmadığı için sordum kablo bağlamam maalesef mümkün değil 10 metre ethernet de almak istemiyorum açıkçası

Kablosuz bağlantı size çok stabil bir bağlantı vermez.

iyi bir sistem kurmazsanız ya da mesh almasanız menzil genişleticiler sadece menzil arttırır ama şöyle diyim.
Örneğin öperatörün sie pingi 10 diyelim kablosuzun da 30. Menzil genişletici de 20 vb eklese ekle ekle gidiyor yani wrofgwmeorf kısacası menzzil genişleticiler verimsiz.
çünkü şöyle olacak operatör+modem 30 desek bu değer üzerine menzil genişleticinin pingi eklenecek
NOT: Verdiğim değerler sadece örnek

yani dağıtıcı ping düşürme konusunda işe ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yarar mı?*
bahsettiğin problem bende de vardı modemim alt katta benım bilgisayarım üst katta olduğundan sorun yaşıyordum Wifi güçlendirici aldım ama ara ara kopmalar ve ping sorunları yaşıyordum . aldığım çoğaltıcıya direk cat ile bağlantı kurunca sorun ortadan kalktı bunu bilgisini de vereyim.
WhatsApp Image 2023-03-03 at 23.40.44.jpeg

iyi bir sistem kurmazsanız ya da mesh almasanız menzil genişleticiler sadece menzil arttırır ama şöyle diyim.
Örneğin öperatörün sie pingi 10 diyelim kablosuzun da 30. Menzil genişletici de 20 vb eklese ekle ekle gidiyor yani wrofgwmeorf kısacası menzzil genişleticiler verimsiz.
çünkü şöyle olacak operatör+modem 30 desek bu değer üzerine menzil genişleticinin pingi eklenecek
NOT: Verdiğim değerler sadece örnek
yani dağıtıcıyla kablo ile bağlansam herhangi bir stabilite ve ping sorununu çözmez mi ?

bahsettiğin problem bende de vardı modemim alt katta benım bilgisayarım üst katta olduğundan sorun yaşıyordum Wifi güçlendirici aldım ama ara ara kopmalar ve ping sorunları yaşıyordum . aldığım çoğaltıcıya direk cat ile bağlantı kurunca sorun ortadan kalktı bunu bilgisini de vereyim.Alıntıyı görüntüle
link atar mısın hocam

bahsettiğin problem bende de vardı modemim alt katta benım bilgisayarım üst katta olduğundan sorun yaşıyordum Wifi güçlendirici aldım ama ara ara kopmalar ve ping sorunları yaşıyordum . aldığım çoğaltıcıya direk cat ile bağlantı kurunca sorun ortadan kalktı bunu bilgisini de vereyim.Alıntıyı görüntüle
ve kısmen çözdü mü ?

Geri