neden kablo ile bağlanamıyorsun ki sorun nedir ?hocam modeme kablo ile bağlanamıyorum zaten o yüzden dağıtıcı düşünüyorum
modemden çıkış alıp kabloyu odana kadar getirip direct pc ye bağlasan olmaz mı ? laptop mu kullanıyorsun cat girişi mi yok ? yanlış anlama merak ettim belki başka çözüm buluruz diye soruyorum.odadamda modem girişi yok dostum
yok anlıyorum dostum laptop kullanıyorum ancak setup şeklinde mikrofon monitör vs. de var dağıtı hakkında bilgim olmadığı için sordum kablo bağlamam maalesef mümkün değil 10 metre ethernet de almak istemiyorum açıkçasımodemden çıkış alıp kabloyu odana kadar getirip direct pc ye bağlasan olmaz mı ? laptop mu kullanıyorsun cat girişi mi yok ? yanlış anlama merak ettim belki başka çözüm buluruz diye soruyorum.
Yok ben dağıtıcıdan da kablo çekebilirisiniz demek istemiştim.hocam modeme kablo ile bağlanamıyorum zaten o yüzden dağıtıcı düşünüyorum
bahsettiğin problem bende de vardı modemim alt katta benım bilgisayarım üst katta olduğundan sorun yaşıyordum Wifi güçlendirici aldım ama ara ara kopmalar ve ping sorunları yaşıyordum . aldığım çoğaltıcıya direk cat ile bağlantı kurunca sorun ortadan kalktı bunu bilgisini de vereyim.yani dağıtıcı ping düşürme konusunda işe ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yarar mı?*
yani dağıtıcıyla kablo ile bağlansam herhangi bir stabilite ve ping sorununu çözmez mi ?iyi bir sistem kurmazsanız ya da mesh almasanız menzil genişleticiler sadece menzil arttırır ama şöyle diyim.
Örneğin öperatörün sie pingi 10 diyelim kablosuzun da 30. Menzil genişletici de 20 vb eklese ekle ekle gidiyor yani wrofgwmeorf kısacası menzzil genişleticiler verimsiz.
çünkü şöyle olacak operatör+modem 30 desek bu değer üzerine menzil genişleticinin pingi eklenecek
NOT: Verdiğim değerler sadece örnek
link atar mısın hocambahsettiğin problem bende de vardı modemim alt katta benım bilgisayarım üst katta olduğundan sorun yaşıyordum Wifi güçlendirici aldım ama ara ara kopmalar ve ping sorunları yaşıyordum . aldığım çoğaltıcıya direk cat ile bağlantı kurunca sorun ortadan kalktı bunu bilgisini de vereyim.Alıntıyı görüntüle
ve kısmen çözdü mü ?bahsettiğin problem bende de vardı modemim alt katta benım bilgisayarım üst katta olduğundan sorun yaşıyordum Wifi güçlendirici aldım ama ara ara kopmalar ve ping sorunları yaşıyordum . aldığım çoğaltıcıya direk cat ile bağlantı kurunca sorun ortadan kalktı bunu bilgisini de vereyim.Alıntıyı görüntüle