Arama sonuçları: *

1. H1gh_0ctane

Çözüldü✓ Monitor Dahil 30K Sistem Tavsiyesi

Bir tanıdığım rica etti.Hangi marka işlemci istediğini sorduğumda markaları bilmediğini ifade etti.Yazılım ve gündelik işlerde kullanacak. Edit:Bütçeye monitor dahil
  2. H1gh_0ctane

Puff ticaretine başlamak mantıklı mı ?

3 5 ergeni zehirleyip vergi kaçıracağına altına veya gümüşe at kalsın orda
  3. H1gh_0ctane

Kız meraklısı arkadaş

Yapabiliyorsan yaptığının sıkıntılı olduğu konusunda uyar.Olmadı kademeli olarak ilişkiyi kes.Sırrını anlatırsa da anlatsın kozmik odanın bilgileri sanki
  4. H1gh_0ctane

Bizim okulu CİMER'e şikayet edecem. Yardım edin !

Gidin şikayet edebileceğiniz en yetkili kuruma şikayet edin.Okul tuvaletindeki adam yellense yıkılacak gibi duruyor o bina.
  5. H1gh_0ctane

Futbolu sevmiyorum ?

Normal.Arada maç izlemeye çalışırım mesela sahada oynayan kim onu bile anlamam o.O2
  6. H1gh_0ctane

squad vs Arma 3 hangisi daha iyi

Squad en son grafik update'i ile baya fps sorunlu bir oyun oldu.Redditte dx11'e geçince fpssi yükselen insanlar gördüm.Zaten en son emote falan da getirdiler iyice saçmaladılar.Oyun olarak ikisi bence baya farklı.Elma ile Armut gibi.Bence Arma 3 daha kapsamlı bir oyun ama squad daha taktiksel.
  7. H1gh_0ctane

Hayalinizdeki Meslek Nedir ?

Savunma Sanayi ve Silah Fabrikalarında iş.Ne olduğu farketmez girsem yeter
  8. H1gh_0ctane

Yeni insanlarla tanışabileceğim hobiler

Airsoft
  9. H1gh_0ctane

Donanım arşivi üyeleri nereli?

Edirne.Ana tarafından Tekirdağ da var
  10. H1gh_0ctane

Tarih kitabı önerisi lazım

1.el kaynak olarak Oruç Bey tarihi ve Aşıkpaşazade Tarihi var.Bir de anonim Tevahiri Ali Osmani var ama basımı yok şu sıralar.İsmail Hakkı Uzunçarşılının kendi yazdığı Osmanlı Tarihi de alınabilir.Halil İnalcıkın yazarını kaynak olarak kullandığını hatırlıyorum
  11. H1gh_0ctane

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

Evet.
  12. H1gh_0ctane

Ülkenin yönetecek başka biri olduğunu düşünüyormusunuz?

Gelen yardımı kabul etmemeleri dediğin efesin yardımıysa öyle bir durum yok.Markalar zaten 2011den beri istediği yere bağış yapıcağı zaman marka basamıyor zaten. https://teyit.org/analiz-afadin-tuborg-ve-efes-logolu-polarlari-kabul-etmedigi-iddiasi
  13. H1gh_0ctane

Ülkenin yönetecek başka biri olduğunu düşünüyormusunuz?

Gölcükteki depremde 99 hükümetinin yardım etmediği doğru
  14. H1gh_0ctane

Ahbap Yardımlarda Şehir mi Kayırıyor?

Ahbap hatay ağırlıklı yardım ettiği için hatay demiştir.Ukraynaya giden 5 tır gibi olmasın sonu da
  15. H1gh_0ctane

Sizce okullar açılacak mı

Üniler kapanmasa açılır derdim ama kapanınca işler değişti.Ben yine de diyorum marta kadar uzatabilirler.Allah kerim
  16. H1gh_0ctane

FENOMENLER ÜZERİNDEN SAHTE İHBARLAR

Masum insanlar vardır ille bunların oturduğu binalarda.Bunlara pöhlerin yol kesenlere uyguladığı tarifeyi uygulamak lazım
  17. H1gh_0ctane

leş kargalarının ahbap yardım vakfına çökme planları

Ahbap baya yardım ediyor şu an bunu söylemek mantıklı değil.Haluk Leventin eskiden sürekli tefecilerle işi olduğu(https://www.hurriyet.com.tr/gundem/unlu-bir-sovmen-borclarimi-kapatmak-istedi-15632379) sürekli para kaybedip dolandırıcıklık yaptığına dair iddialar vardı.Dolandırıcılıktan beraat...
  18. H1gh_0ctane

General Mobile Telefonları Nedir ?

Bir tek GM Discovery iyiydi diğerleri baya kötü
Top Bottom