Ahbap Yardımlarda Şehir mi Kayırıyor?

samuraikek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
772
Tüm ülke herkesin yarası sarılsın diye ahbap'a bağış yaparken satın alınan konteynerların 10 ile adaletli dağıtmak yerine sadece hataya gideceğini açıklamışlar.
Screenshot_2023-02-11-19-20-32-579-edit_com.instagram.android.jpg

Ahbap hatay ağırlıklı yardım ettiği için hatay demiştir.Ukraynaya giden 5 tır gibi olmasın sonu da

şu anda hataya yollamaları diğerlerine yollamayacakları anlamına mı geliyor güzel kardeşim

Tüm ülke herkesin yarası sarılsın diye ahbap'a bağış yaparken satın alınan konteynerların 10 ile adaletli dağıtmak yerine sadece hataya gideceğini açıklamışlar.
Hatay'a şu an kaç yardım gitti Allah aşkına? Diğer Şehirlere giden yardımın 3/1'i bile gitmedi. Hatay'a ağırlık verilmesi gayet normal. Bir öğretmen, matematikte iyi olanı değil, kötü olanı eğitmeye çalışır. Bu sözle eşdeğer bir durum.

Ahbap'ı herhangi bir şey için suçlamıyorum ama bu gibi sebeplerden güvendiğim 3 farklı yere yaptım yardımlarımı.

Diğer yerlere de illa gider. Kayırma yapmazlar. Hataya gitmesinin sebebi Hataya az yardım gitmiş olması.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Diğer yerlere de illa gider. Kayırma yapmazlar. Hataya gitmesinin sebebi Hataya az yardım gitmiş olması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,220
Üyeler
192,648
Son üye
emrhdrsn3
Geri