Puff ticaretine başlamak mantıklı mı ?

Reaksiyon skoru
152
10 adet alacağım tanesini 500 tl'ye satsam mantıklı mıdır ?
harçlığımı çıkarsın yeter elimde 3000 tl var her gün eriyor, diyorum ki puff alayım etrafımdakilere satayım sizce mantıklı mı? hepinizin yorumları çok değerlidir. teşekkürler :)

Bandrolsüz satış olduğu için yasal değil diye biliyorum yasal olsa bile fatura kesmeyip vergi kaçıracaksın yine yasal değil. Altına/dolara at kalsın.

10 adet alacağım tanesini 500 TL'ye satsam mantıklı mıdır ?
harçlığımı çıkarsın yeter elimde 3000 TL var her gün eriyor, diyorum ki puff alayım etrafımdakilere satayım sizce mantıklı mı? hepinizin yorumları çok değerlidir. teşekkürler :)
Bizim arkadaşlar ticaretini yapıyor bende bi ara kısa süreliğine ypamıştım
Farklı markalar farklı fiyat farklı çekimlik versiyonları var hepsini 500 TL'ye satamazsın biz 10klık vozolu 420 tl ye satıyoruz en yüksek çekimlik en kaliteli versiyonunu 500 tl ye alırlar mı bilmiyorum çok zor 6k lık vozollar 350 TL'ye ye satıyoruz meselada bırakıcaz bizde artık eskisi gibi popülertisi kalmadı

hazır sistem toplayıp sat ve ya ülker vestel gibi şirketlerden hisse senedi al milleti zehirlemeye gerek yok

Bu arada aldığın hiç bir yerde fatura felan kesmiyorlar sirkeci tarafına gidin adamlar tezgah kurmuşlar midye gibi satıyorlar sokağın ortasında

Bizim arkadaşlar ticaretini yapıyor bende bi ara kısa süreliğine ypamıştım
Farklı markalar farklı fiyat farklı çekimlik versiyonları var hepsini 500 TL'ye satamazsın biz 10klık vozolu 420 tl ye satıyoruz en yüksek çekimlik en kaliteli versiyonunu 500 tl ye alırlar mı bilmiyorum çok zor 6k lık vozollar 350 TL'ye ye satıyoruz meselada bırakıcaz bizde artık eskisi gibi popülertisi kalmadı
toplu alım nasıl ve nerden yapıyordunuz acaba

Geri