Arama sonuçları: *

1. emralaf

ryzen 5 5600x stock fan ile 4.6ghz

direkt çıkarınca sıcaklık fazla artıyor o yüzden bir voltaj değeri soruyorum
  2. emralaf

ryzen 5 5600x stock fan ile 4.6ghz

iyi günler kolay gelsin öncelikle ryzen 5 5600x kullanıyorum ama soğutucuya param kalmadığı için stock fan ile kullanıyorum işlemciyi 4.6ghz'e çekmek istiyorum ama çok ısınacağından korkuyorum daha önce kullanmış olan varsa bana ideal bir volt söyleyebilir mi acaba anakart gigabyte b550m ds3h
  3. emralaf

Çözüldü✓ AMD mi daha iyi Nvidia mı?

takas ile hocam
  4. emralaf

hocam ilanlar 15 17 de sistemden 10 tane fln var ondan çok ağır satılıyor
  5. emralaf

hocam para konusu çok şey değil beni üzmeyecek bir pc arıyorum birkaç yıl idare etmedi yayınlarda vs. sıkıntı yaşamamak istiyorum
  6. emralaf

peki hocam ortalama kaç fps alırım
  7. emralaf

hocam adam ryzen 5 5600 yapmak için 3070'li pcyi 4k yerine 6-7k arasında istiyor ama rx 6700 olan kafa kafa sizce değer mi ?
  8. emralaf

hocam bütçe verdiğim laptop + 5k ya kadar var
  9. emralaf

hocam lenovo yoga c740 all in one laptop var bende
  10. emralaf

hocam 6700 lü olanı laptopum ile takas edicem 3070'li olanında ise üstüne 4000 civarı istiyorlar
  11. emralaf

hocam bir adamdan alacağım iki sistemi de adama yazdım az önce 3070 li makine için işlemci değişikliğine gidebilir miyiz diye cevap bekliyorum şimdi
  12. emralaf

165 Hz 1080p hocam 1675552244 yayınları da 60 fps olarak vereceğim o yüzden çok arada kaldım
  13. emralaf

N11 Dey Elektronik güvenilir mi?

hocam genelde güvenilir bir yerdir n11 en fazla ürünü sipariş verirsiniz satıcı bekler bekler birkaç gün sonra iptal eder ama dolandırılmazsınız
  14. emralaf

teşekkür ederim hocam sağolun
  15. emralaf

yok hocam ya ne yazıkki 1675551239 oyunları sadece 1080p de oynayacağım bu arada
  16. emralaf

bende öyle düşünüyorum hocam ama dediğim gibi yayın vs için sanki 3070 daha rahatlatır gibime geliyor belki de kafamızda kurduğumuz tabulardandır
  17. emralaf

hocam böyle bir seçeneğim yok ne yazık ki hocam yayın vs. açacağım için darboğaz kötü olmaz mı ?
  18. emralaf

Hocam öncelikle iyi günler, Elimde iki tane fırsat var birincisi Ryzen 5 3600x RTX 3070 diğeri ise Ryzen 5 5600 RX6700 ramleri ssdleri vs aynı oynayacağım oyunlar Valorant-GTA 5 fln arada yayın vs de açacağım ekranım ise 165 Hz en iyi performansı hangisinden sağlarım acaba?
Top Bottom