Arama sonuçları: *

1. M

Xpg gammix d30 8 gb anakart slotuna oturmuyor

(B450M-A PRO MAX) MSI B450M-A PRO MAX Amd B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC) M.2 Anakart Agalar ben de bu anakart var xpg ram sanki bu anakartin slotuna yerleşmiyor
  2. M

İşlemci anakart ile uyumlu mu ?

Agalar bi de baska bisey soraxam ben de xpg gammix d30 8 gb 3200 mhz ram var olur mu bu anakarta denedim anakart ram slotuna yerleşmiyor sanki
  3. M

Van ercis deyim hocam şuan 1652975035 Cevaplayan arkadaslar çok sagolun
  4. M

Anladim ama sadece biosu guncellemek icin 1 islemeci lazim ben hepsi buradadan aldim islemciyi anakart ise vatandan yani parca parca ayri yerlerden aldim vatan dan rica etsem yapma sanslari var mi ?
  5. M

Bişey daha soyliyecem sistemi sifirda toplayacam bios guncellemesi gerekiyorsa nasil yapacam ? 1652971954 Ben sıfırdan toplayacam biosu nasil güncelleyecem islemcisiz açılır mi pc?
  6. M

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b450m-a-pro-max-am4-amd-ryzen-ddr4-3466-o-c-m-2-usb3-2-anakart.html Agalar ben de bu anakart var da amd ryzen 5500 işlemcim var bu anakart ile sıkıntı yasar mıyım?
  7. M

Amd ryzen 5500 msi b450m a lro max

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b450m-a-pro-max-am4-amd-ryzen-ddr4-3466-o-c-m-2-usb3-2-anakart.html Agalar benim anakart bu da amd ryzen 5500 islemci uyar mi buna?
  8. M

Detayli pc birleştirme

Agalar ben pc parçalarını teker teker ayri sitelerden alip evde birleştirme yapmak istiyorum. Var mi yardımcı olabilecek? Msi b450 a pro max anakart corsair cardibe 650 w kasa asus rx 590 ekran karti ve 1 tb hdd bunları nasil birleştirecem evde yardımcı olabilecek var mi ?
  9. M

600 ₺'ya kadar ekran kartı önerisi

kesin çalışır mı ?
  10. M

600 ₺'ya kadar ekran kartı önerisi

arkadaşlar bende ıpxsb H61 anakart intel i5 2400 işlemci atı readon hd 6510 ekran kartı 200-240 W PSU olan casper marka bilgisayar var kasa için 2 gb ekran kartı önerebilir misiniz ? aklımda asus R7 240 2GB var bu anakart ile ve psu ile çalışır mı ?
  11. M

Ücretsiz epic games GTA 5

Sagolun arkadaslar
  12. M

Sagolun. Ama key kodu nasıl girecem daha sonra yukledikten sonra. Kusura bakamayım ilk kez bir platformdan oyun indiriyorum da ki gerçekten emin siniz değil mi sürekli ücretsiz olacağından ?
  13. M

Arkadaşlar epic gameste GTA 5 14 mayıs'a kadar ücretsiz. Oyunu kütüphaneye ekledim ama pc de yeterli yer yok. Oyunu daha sonra ne zamana kadar pc ye yükleyebilirim. Ya da şöyle sorayim GTA 5 ücretli olduktan sonra kütüphanedeki GTA 5 de ücretli mi kalacak yoksa kütüphanede sürekli olarak mi...
  14. M

Asus ROG STIX RX 590

Asus rx 590 da cloud madenciliği yapılıyormuş. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mi ?
  15. M

Asus ROG STIX RX 590

Peki oyun performası nasıl bilen var mi ?
  16. M

Asus ROG STIX RX 590

Arkadaşlar bu ekran kartını indirimdeyken aldim sizce 2K veya normal oynarken verim alabilir miyim. Ayrica bu ekran kartini tam guc beslemek icin hangi islemciyi kullanmaliyim
Top Bottom