Neler Yeni

İşlemci anakart ile uyumlu mu ?

Mazlum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mazlum

Mazlum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mazlum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bişey daha soyliyecem sistemi sifirda toplayacam bios guncellemesi gerekiyorsa nasil yapacam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşamazsın. Bios güncelle yeter.
Ben sıfırdan toplayacam biosu nasil güncelleyecem islemcisiz açılır mi pc?

Can...

80+ Platinum
Bişey daha soyliyecem sistemi sifirda toplayacam bios guncellemesi gerekiyorsa nasil yapacam ?

bios güncellemesi için 1. nesil veya 2. nesil bir ryzen işlemciye ihtiyacınız olur hocam

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tüm parçaları oradan alacaksan onlara birleştirt. Kendilerinden rica edebilirsin bios güncelleme şansınız var mı diye. İtopyayı arayıp bilgi de alabilirsin anakartın kutusunda Ryzen 5000 ready ibaresi var mıymış. Eğer varsa bios güncellemene gerek yok .tak çalıştır görüntü verir direkt.

Can...

80+ Platinum

eğer taktığınızda pc açılmaz ve bios güncellemesi gerekirse

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tüm parçaları oradan alacaksan onlara birleştirt. Kendilerinden rica edebilirsin bios güncelleme şansınız var mı diye. İtopyayı arayıp bilgi de alabilirsin anakartın kutusunda Ryzen 5000 ready ibaresi var mıymış. Eğer varsa bios güncellemene gerek yok .tak çalıştır görüntü verir direkt.
Eğer onlar güncelleyemeyiz derse ve anakart kutusunda ryzen 5000 ready ibaresi yoksa anakartı kendi teknik servisine gönderirsin onlar ücretsiz güncelleyip sana kargolar.

Mazlum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mazlum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bios güncellemesi için 1. nesil veya 2. nesil bir ryzen işlemciye ihtiyacınız olur hocam
Anladim ama sadece biosu guncellemek icin 1 islemeci lazim ben hepsi buradadan aldim islemciyi anakart ise vatandan yani parca parca ayri yerlerden aldim vatan dan rica etsem yapma sanslari var mi ?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Anladim ama sadece biosu guncellemek icin 1 islemeci lazim ben hepsi buradadan aldim islemciyi anakart ise vatandan yani parca parca ayri yerlerden aldim vatan dan rica etsem yalma sansim var mi ?
Vatana güncellettirin hocam o zaman. Vatan ya da itopya kendilerinden aldıysanız bilgisayarın 3-4 parçasını ücretsiz montaj yapar sanırım. Eğer tüm parçaları farklı yerlerden aldıysanız ücret karşılığı yine yaparlar 100 TL gibi bir fiyata. Hiç yapamazsanız dediğim gibi teknik servise yollarsınız anakartı onlar halleder.

Can...

80+ Platinum
Anladim ama sadece biosu guncellemek icin 1 islemeci lazim ben hepsi buradadan aldim islemciyi anakart ise vatandan yani parca parca ayri yerlerden aldim vatan dan rica etsem yapma sanslari var mi ?
yukarda hocam yazmış anakartınız 5000 serisini destekliyomuş gerek kalmaz muhtemelen

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
Sorunsuz kullanabılırsın güzel işlemci

Can...

80+ Platinum
nerde yaşıyorsunuz hocam siz benım işlemcim 1. nesil yakınsak ben sökerim pc den biosunuzu guncelleriz

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
yukarda hocam yazmış anakartınız 5000 serisini destekliyomuş gerek kalmaz muhtemelen
Yanlış anlaşılmasın kutusunda Ryzen 5000 ready yazması lazım tak çalıştır bios güncellemeden çalışması için. Diğer türlü sizin de dediğiniz gibi eski nesil bir işlemci bulup bios güncellemesi yapmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,484
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom