Arama sonuçları: *

1. ErcüCeran

Yardım BU MİKROFONUN ISIGI.

Ben Kizaru modeli kullanıyorum başlarda o ışığa çok takılmıştım kapanmadığı için sadece mikrofonu kapattığın zaman ışığı sönüyor. Sonradan çok da önemsemedim ses kalitesi iyi hatta hoparlör olarak kullanıyorum ve mikrofon kalitesi de gayet yeterli.
  2. ErcüCeran

GÜÇLÜ SİSTEMDE FPS DROP

Furmark ve OCCT testleri ekran kartı ve işlemci için uygun, memtest biraz daha çetrefilli olmakla beraber ram için uygun. SSD için herhangi bir sağlık gösteren ve okuma yazma hızlarını test edeceğin bir şey olabilir crystal disk mark ve cristal disk info uygun. Psu için yazılımsal bir test var...
  3. ErcüCeran

GÜÇLÜ SİSTEMDE FPS DROP

Hocam RTX 4060'ın 16 gb versiyonu yok diye biliyorum Kartın 4060 olduğuna emin misin? Ayrıca sadece PvP serverında oluyorsa serverdan kaynaklı ya da host sistemden kaynaklı droplar olabilir. O durumda 5090 ve 9800x 3D bile kullansanız yaşarsınız bu durumu. PC'nin kararlılık testlerinde bir...
  4. ErcüCeran

Bilgisayarcı Windows kurmak için kaç para ister

Parçalar sıfırdan mı toplanacak yoksa sadece windows yazılımının kurulu olan pcye yüklenmesinden mi bahsediyorsunuz ? Her ikisini de rahatlıkla yapabilirsiniz.
  5. ErcüCeran

Fiyatlar neden böyle?

1650 günümüz için kabul edilebilir bir kart değil ve eski nesil. Bunun getirdiği dezavantajlardan biri de piyasada bu kartın artık az bulunması az bulunan şey de takdir edersiniz ki pahalı oluyor. Fiyatların benzer olma sebebi budur. Böyle sistemler günümüzde asla alınmaz alana da geçmiş olsun...
  6. ErcüCeran

❌İndirim Bitti! COOLER MASTER MASTERBOX 600 TG 5.002₺

Ön panele yani sistemin hava açlığını en çok giderecek yere sıvı soğutucu takmak çok mantıklı değil bana göre üste takamadığım sürece benim için çok bir anlamı yok.
  7. ErcüCeran

Dfs bilgisayar güvenilir mi 9800x3d alacamda

Ben tray şekilde aldım kutulama güzeldi gayet korunaklıydı ve kendileri plastik bir kutuya koymuşlardı ancak arkadaşın da dediği gibi bazı izler vardı. Yaşadığım sorun ve yaklaşık bir buçuk aylık çaba sonucunda esasen yaşadığım iki problem vardı. 1- Bana gönderilen işlemcinin hatalı üretim...
  8. ErcüCeran

Ben n11'den almıştım satış sonrası destekleri de idare ederdi direkt DFS bilgisayar ile görüşmemi söylediler ve satıcıya soru sormamı istediler.
  9. ErcüCeran

Yakın bir zamanda 5700x 3d aldım sisteme montajını yeni aldığım diğer parçalarla beraber yaptım ve pc sürekli mavi ekran verdi uzun süre uğraşsam da çözemedim sonrasında bir yerden başlamak lazım diyerek işlemciyi DFS bilgisayara yolladım onlar da değişim yapıp bana yeni işlemci gönderdiler...
  10. ErcüCeran

4x8 Ramlerim 3200 Mhz'de çalışmıyorlar XMP aktif olmasına rağmen!!

Herkese selam. Arkadaşlar sorunumu özetliyorum. 2x8 toplamda 16 GB 3200 MHz RAM kullanıyordum ve XMP'de sorun yaşamıyordum yani RAM'lerim 3200 MHz ve 3200'te kullanabiliyordum. Aynı model RAM'den 2 tane daha alıp 4x8 yaptım 32 GB oldu fakat 3200 MHz'de çalıştıramıyorum. Denemeler yapıyorum XMP 1...
  11. ErcüCeran

Öneri Samsung A54 mü note 12 pro 5g mi

Eğer Mediatek işlemcili Note 12 Pro'dan bahsediyorsanız kesinlikle onu almalısınız. Üstelik arada 2000 tl oynuyor.
  12. ErcüCeran

Hangi ram almalıyım?

CL ve MHZ değerleri aynıysa ve ikisi de ddr4 ise bir sorun olmadan kullanabilirsiniz. Farklı marka olması sorun teşkil etmeyecektir.
  13. ErcüCeran

400tl rami satmalı mıyım???

Bir 8gb daha alır yanına takarsın satma
  14. ErcüCeran

Çözüldü✓ V4.5 hakkinda (yenileme sorunu)

HDMI ile 144 Hz alabilirsiniz hocam keza şu anda bu şekilde kullanıyorum. HDMI 2.0 olması gerekiyor kablonun yalnızca.
  15. ErcüCeran

EKRAN KARTI -- MASAÜSTÜ BOŞ İKEN 70-75 DERECELERDE

Hz i düşürüp bir yarım saat bekler misin ? 60a düşür mesela, tam olarak neden kaynaklandığını bilmediğim şekilde bazı ekran kartlarında hz yükselince sıcaklık yükseliyor boşta olsa bile
  16. ErcüCeran

EKRAN KARTI -- MASAÜSTÜ BOŞ İKEN 70-75 DERECELERDE

Monitörün kaç hz ve ekran kartın monitörüne hangi kablo ile bağlı ?
  17. ErcüCeran

Nasıl Eth Mining Yapabilirim ?

Arkadaşlar konu hakkında birkaç video izledim ama bir türlü yapamadım Sapphire Rx 580 Nitro+ 8 Gb ekran kartım var yine de 0 mh/s gösteriyor kazımı. Şimdi en baştan bana anlatabilecek var mı öğrenmek istiyorum
  18. ErcüCeran

Cooler Master MB511 Argb İle Tanışın

Hava akışı da malzeme kalitesi de çok güzel ama zamanında keşke MB 520 alsaymışım diye çok diyorum mesh yapı hava akışı açısından mükemmel olsa da bir yerden sonra gözüme güzel gözükmesini istedim. Şu anda MB 520 daha güzel geliyor gözüme. Onun dışında gerçekten kusursuz bir kasa.
  19. ErcüCeran

Yardım Iphone 7 maksimum pil kapasitesi

Deji güzel ama profesyonel bir iş istiyorsan internetten fotoparça yı araştır. FPPRO pil kullanıyorlar ve o da çok güzel.
  20. ErcüCeran

anakart markamı nerden öğrenebilirim

Berbat bir anakart markası çok çektim ben bundan eski pcde gerçekten çok kötü yani en azından benimki kötüydü E-sonic h55kcl-es mi neydi adı
Geri