Neler Yeni

EKRAN KARTI -- MASAÜSTÜ BOŞ İKEN 70-75 DERECELERDE

Platen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alper Safi
arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce yeni sistem topladım itopyadan gigabyte 1660 ekran kartı var şuan bu yazıyı yazarken arkada discord ve google açık ve 73 derece bütün güncellemelerini yaptım tozunu aldım neden böyle bilen varmı daha alalı 2 ay oldu bilen varsa lütfen yazsın

ÖrdekAbi

80+ Silver
arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce yeni sistem topladım itopyadan gigabyte 1660 ekran kartı var şuan bu yazıyı yazarken arkada discord ve google açık ve 73 derece bütün güncellemelerini yaptım tozunu aldım neden böyle bilen varmı daha alalı 2 ay oldu bilen varsa lütfen yazsın
ekran kartı kullanımı ne kadar

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Bu sıcaklık sorunu önceden var mıyı ? Yeni mi oluştu ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
HWInfo yükle. Sensors only seçeneği ile açıp GPU kısmını bul altta ve görsel ekle.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Monitörün kaç hz ve ekran kartın monitörüne hangi kablo ile bağlı ?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Usta tahminimce termal blok anakartin işlemcisine oturmamamis olabilir veya herhangi bir şeyden dolayı yanmulmus temas kesilmis olabilir

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
yeni oluştu kanka 1 haftadır hralde böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

165hz dp kablo ile bağlı monitöre
Hz i düşürüp bir yarım saat bekler misin ? 60a düşür mesela, tam olarak neden kaynaklandığını bilmediğim şekilde bazı ekran kartlarında hz yükselince sıcaklık yükseliyor boşta olsa bile

Sistem boştayken kartın sıcaklığı gereksiz olarak yüksek. Termal macun sorunlu olabilir ama garanti süresi dolmadan bunu değiştiremezsin.

Top Bottom