Arama sonuçları: *

1. E

2 TB'LIK M2 NVME SSD ÖNERİSİ (3-5k arası)

Merhaba arkadaşlar, maalesef ki geçen yıl aldığım Hp EX900 Plus durduk yere bozuldu (biosta gözüküyor ancak biostaki diagnose tool test edemiyor) bu yüzden ben de daha güvenilir bir ssd almak istiyorum.
  2. E

Türk Telekom magnet çift SIM kartlı telefonda çalışır mı?

https://pttcell.com.tr/ hocam bu siteden online işlemlere gir, magnet hattından *952# çaldır sana şifre gönderiyorlar o şifreyle buradan girebiliyorsun. Biliyorum çok ilginç ama tek yolu böyle. Veya eğer 2 sim kullanıyosan ve diğeri de Türk Telekom ise hesapları ortak yönet şeyine magnet...
  3. E

Hocam hızı değişiyor. Hafta içi 11 mb/s gördü. Ama haftasonu yoğunluktan ötürü bayağı bi sıkıntı çıkartıyor. Benim faturam 657 TL idi en son onun dışında sim kart ücreti hakkında bir bilgim yok. Ordaki çalışan istediğin cihaza takabilirsin dedi ister modemle ister telefonla şuan gayet iyi çalışıyor.
  4. E

Dostum sana sordum ancak ben gittim bugün Türk Telekom şubesine :D Direkt aldım 300 Gblık olanını, telefonda çalışıyor şuan maçı izleyebiliyorum yurttan. Hotspot falan çalışıyor haberin olsun.
  5. E

Çok teşekkür ederim, ayrıca benim de bir tanıdığım vardı ona sordum sanırsam belirli Türk Telekom mağazalarında bu tarifeler veriliyor, emin olmamakla birlikte modemin şart olup olmadığını öğrenmek lazım çünkü sim kart imei kilitli olabiliyormuş yani sadece modem sayesinde kullanılabilecek...
  6. E

Hocam iyi günler, aynı şekilde ben de kykda kaldığım için bu tarifeyi çift sim şeklinde kullanarak almayı düşünüyorum. Bir gelişme var mıdır, öğrenebildiniz mi?
  7. E

Max 4.000 TL kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba arkadaşlar, 4000 tl civarı kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilirseniz çok sevinirim.
  8. E

Çözüldü✓ Kablosuz mouse önerisi (max 2k civarı)

1706382510 Benimki de şubatın 6'sında geliyor.
  9. E

Tamamdır arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben şimdi M800'ü alıyorum. İçten bir şekilde iyi akşamlar dilerim hepinize.
  10. E

Ayrıca ultrası 1600 liraya geliyor. 1706382057 Hocam çok teşekkür ederim bu arada cevaplarınız için, sonuç olarak 1k fark yerine m800 ultra alsam daha mı mantıklı olur? Garanti konusunda pek sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
  11. E

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJRHW572?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 bu mu kötü?
  12. E

Sizce 1k fiyat farkına değer mi peki?
  13. E

Hocam dış kaplaması iyi mi DeLUX'un? Yabancı bir kanaldan izledim pek iyi değil diyordu.
  14. E

DeLUX için kaplamasına kötü diyorlardı. Sizde mouse varsa tecrübenizi aktarabilir misiniz?
  15. E

DeLUX m800 ile arasında kalite farkı var değil mi? 1706381492 Hocam o mouse'un satışı kalkmış sanırım hiçbir yerde göremedim ve fiyatı 5k'dan başlıyor.
  16. E

Arkadaşlar ben biraz daha araştırdım, bu mouse'un rakip gösterildiği mouselar 4k'dan başlıyor :D. Tek sebebi tanındık bir marka olmaması değil mi? Çünkü aklıma bayağı bir yattı alıcam sanırım Ultra versiyonunu. Kalitesi açısından herhangi bir problemi yoktur değil mi?
  17. E

DeLUX M800 ile Darmoshark M3 karşılaşmasında hangisi daha iyi acaba? Cevaplarınız için ayrıca teşekkür ederim.
  18. E

Arkadaşlar merhaba, şuanda Razer Deathadder v2 kablolu mouse kullanmaktayım. Ancak pratiklik açısından hem kablosuz hem kablolu olabilen mouse arıyorum. Önerdiğiniz mouse'un özelliklerini ve neden alınabileceğini (kalite, grip, terletme vs .) açıklarsanız çok memnun olurum.
  19. E

26K LAPTOP TAVSİYESİ

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-416-amd-ryzen-5-7535hs-8-gb-512-gb-ssd-rtx-4050-6-gb-freedos-16-wuxga-165-hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qkbey-003-p-HBCV000054HNQX?ftid=zbqlk4fc876kzke6&magaza=Teknorya&url_src=ios-product-detail Abdullah abi az önce paylaşmış çok iyi fiyatına göre.
Geri