Modları sildim denedim silmeden denedim olmuyor
1589195090
Oyunu entegre grafik işlemci ile oynuyorum ama kasıyor HD graphics olduğu için
bende nvidia ile oynayamıyorum sorun o.
Hayır değil
1588889809
birde crack ile ilgili olduğunu sanmıyorum kuzenim crack kullanmasına rağmen onda çalışıyor ?
1588890825
Yok oyundan çıkıp yeniden girdim yine aynı sorun
Windows sende de crack belki ondan da olabilir
1588849390
ama tam olarak gerçek mi onu bilmiyorum internetten bulmuştum o windows kontrol etme yöntemini bende şu anda başka bir yazı gözüküyor tarih değil
CMD ye gir yönetici olarak çalıştır konsola " slmgr /xpr " bunu yaz çıkan sonucu söyle tarih mi çıkıyor yazı mı?
1588838068
Windows bende sahteydi o yüzden oyun çökmeleri oluyordu orijinal yükledim çoğu düzeldi
Bu Evde kalma sıkıntısından mount and blade serisine bi bakayım dedim Mount and blade ile Mount and blade warband ı yükledim.Warband açılmazken ilk oyunu açılıyordu ama oyunda kasma vardı bende dedim bu eski oyun kasamaz diye sonra bilgisayarım laptop olduğun entegre grafik ile yüksek...
Yani tamam da neden ben onu merak ediyorum çok arasında kaldım özellikleri birbirine çok yakın void pro yada elite kullandıysanız rahatlık nasıl?
1588591368
Görüntüsü yüzünden falan mı?
Hayır bence VA panel oyun için daha yatkın ben daha güzel buluyorum
Benim bildiğim VA panel yüksek tepkime süreli Monitörlerde kullanılıyor o yüzden dedim IPS ise Photoshop vs için uygun ben VA Paneli tercih ederim