Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Mount and blade serisi açılmama sorunu

Crash log diye bi dosya yok burda 1589195235 GOG dan yüklediğim için olabilir mi
  2. C

Modları sildim denedim silmeden denedim olmuyor 1589195090 Oyunu entegre grafik işlemci ile oynuyorum ama kasıyor HD graphics olduğu için bende nvidia ile oynayamıyorum sorun o.
  3. C

Hayır değil 1588889809 birde crack ile ilgili olduğunu sanmıyorum kuzenim crack kullanmasına rağmen onda çalışıyor ? 1588890825 Yok oyundan çıkıp yeniden girdim yine aynı sorun
  4. C

(CÖZÜLDÜ) Ride 2 Oyun Açılıp Bir Anda Kapanıyor

pardon benimkinde hiç açılmamıştı
  5. C

(CÖZÜLDÜ) Ride 2 Oyun Açılıp Bir Anda Kapanıyor

Bende de aynı sorun mount and blade de var bende çözemedim Laptop mu pc mi
  6. C

TÜRKNET YARDIM ACİL

Tamam onada cevap verdim Yoğunluk varsa olabilir yada altyapı ile sıkıntı vardır
  7. C

TÜRKNET YARDIM ACİL

8 mbps 1 mb hızla indirir yani anlayacağın
  8. C

TÜRKNET YARDIM ACİL

Şimdi sen 36 mbps dedin onu 8 e bölüceksin o senin indirme hızındır.Yoğunluk olduğundan olabilir indiriceksen gece indir
  9. C

f1 2019 oynunda sürekli çöküyor

Yani bende de bazı oyunlarda oluyordu ama Teknik sorunlarla çok ilgili değilim yardımcı olamadıysam pardon.
  10. C

Windows sende de crack belki ondan da olabilir 1588849390 ama tam olarak gerçek mi onu bilmiyorum internetten bulmuştum o windows kontrol etme yöntemini bende şu anda başka bir yazı gözüküyor tarih değil
  11. C

CMD ye gir yönetici olarak çalıştır konsola " slmgr /xpr " bunu yaz çıkan sonucu söyle tarih mi çıkıyor yazı mı? 1588838068 Windows bende sahteydi o yüzden oyun çökmeleri oluyordu orijinal yükledim çoğu düzeldi
  12. C

Bu Evde kalma sıkıntısından mount and blade serisine bi bakayım dedim Mount and blade ile Mount and blade warband ı yükledim.Warband açılmazken ilk oyunu açılıyordu ama oyunda kasma vardı bende dedim bu eski oyun kasamaz diye sonra bilgisayarım laptop olduğun entegre grafik ile yüksek...
  13. C

Arctis 7 wireless Vs Corsair Void pro wireless

Yani tamam da neden ben onu merak ediyorum çok arasında kaldım özellikleri birbirine çok yakın void pro yada elite kullandıysanız rahatlık nasıl? 1588591368 Görüntüsü yüzünden falan mı?
  14. C

400 TL Klavye Önerisi

ayn bende onu diyecektim o yüzden sordum
  15. C

fiyatları benzer o yüzden pro ile 7 yi karşılaştırmak istedim
  16. C

400 TL Klavye Önerisi

Mekanik olmasına gerek varmı yok mu
  17. C

Peki neden rahatlık mı ses mi 1588590766 evt konforuna laf eden kimse yok ama ses açısından hangisi?
  18. C

Sizce hangisi oyun için daha uygun daha rahat 1588590591 keşke arctis 5 wireless çıkartsa ama yok işte 7 ye kaldık
  19. C

Kararsız kaldım

Hayır bence VA panel oyun için daha yatkın ben daha güzel buluyorum Benim bildiğim VA panel yüksek tepkime süreli Monitörlerde kullanılıyor o yüzden dedim IPS ise Photoshop vs için uygun ben VA Paneli tercih ederim
  20. C

Yardım Cpu %100 Kullanımı

Bende virüsten olmuştu steam adında ama fotoğrafı yok steam dan oyun oynarken kapatabiliyordum %50 ye yakın cpu yiyordu antivirüs sağolsun düzeldi
Top Bottom