2.maddeden dolayi degil pc formattim acilir acilmaz baktim 100 du birde 3.maddedekini nasil hallettin? Tesekkurlerbu 3 turlu açıklanalabilir;
1. virüs sen ne kadar format atsanda bilgisayarını ele geçirmiş bir virüs olabilir ESET onerimdir.
2.işlemcinin belli bir işlem limiti vardır bu işlem limitini geçirmemek için tum gereksizleri bırakman gerekir
3.bu sorun bi ara bendede oluyordu bazen işlemciler sadece sistemin tum donanımlarımı kullandıgına sahit olmuştum bir sure sonra duzeldi
ve işlemcinin kotulugunden oldugunu sanmıyorum ve bu üçüde degilse sorun o zaman sorun fiziksel olabilir
bilgisayarın içini açıp bakman sorunu bulman gerekebilir
yardımım dokunduysa ne mutlu.
orda dedigim gibi bir ssure sonra duzeldi detaylı anlatmak gerekirse sinir oldum ben de senin gibi formatlamayı dusundum ama vaz gectim 3-4 saat boyunca masaustune hıcbısey acık olmadan bos bıraktım ve duzeldi2.maddeden dolayi degil PC formattim acilir acilmaz baktim 100 du birde 3.maddedekini nasil hallettin? Tesekkurler
Bide onu deneyimorda dedigim gibi bir ssure sonra duzeldi detaylı anlatmak gerekirse sinir oldum ben de senin gibi formatlamayı dusundum ama vaz gectim 3-4 saat boyunca masaustune hıcbısey acık olmadan bos bıraktım ve duzeldi
Orjinalwindows orjinal değilse yapabilir.