Neler Yeni

Yardım Cpu %100 Kullanımı

NAYS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Samet
Celerin N4000 diye işlemcim var oyun oynamıyorum. Cpu hep 100 de çoğu forumda format demişler yapmak istemiyodum ama en sonda sinirlendim yaptim. Ama hala cpu %100 kullanıyor.
Sorun işlemcinin kötülüğü olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Çağan Ahmet Şenel
bu 3 turlu açıklanalabilir;
1. virüs sen ne kadar format atsanda bilgisayarını ele geçirmiş bir virüs olabilir ESET onerimdir.
2.işlemcinin belli bir işlem limiti vardır bu işlem limitini geçirmemek için tum gereksizleri bırakman gerekir
3.bu sorun bi ara bendede oluyordu bazen işlemciler sadece sistemin tum donanımlarımı kullandıgına sahit olmuştum bir sure sonra duzeldi
ve işlemcinin kotulugunden oldugunu sanmıyorum ve bu üçüde degilse sorun o zaman sorun fiziksel olabilir
bilgisayarın içini açıp bakman sorunu bulman gerekebilir
yardımım dokunduysa ne mutlu.

NAYS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu 3 turlu açıklanalabilir;
1. virüs sen ne kadar format atsanda bilgisayarını ele geçirmiş bir virüs olabilir ESET onerimdir.
2.işlemcinin belli bir işlem limiti vardır bu işlem limitini geçirmemek için tum gereksizleri bırakman gerekir
3.bu sorun bi ara bendede oluyordu bazen işlemciler sadece sistemin tum donanımlarımı kullandıgına sahit olmuştum bir sure sonra duzeldi
ve işlemcinin kotulugunden oldugunu sanmıyorum ve bu üçüde degilse sorun o zaman sorun fiziksel olabilir
bilgisayarın içini açıp bakman sorunu bulman gerekebilir
yardımım dokunduysa ne mutlu.
2.maddeden dolayi degil pc formattim acilir acilmaz baktim 100 du birde 3.maddedekini nasil hallettin? Tesekkurler

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Çağan Ahmet Şenel
2.maddeden dolayi degil PC formattim acilir acilmaz baktim 100 du birde 3.maddedekini nasil hallettin? Tesekkurler
orda dedigim gibi bir ssure sonra duzeldi detaylı anlatmak gerekirse sinir oldum ben de senin gibi formatlamayı dusundum ama vaz gectim 3-4 saat boyunca masaustune hıcbısey acık olmadan bos bıraktım ve duzeldi

NAYS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orda dedigim gibi bir ssure sonra duzeldi detaylı anlatmak gerekirse sinir oldum ben de senin gibi formatlamayı dusundum ama vaz gectim 3-4 saat boyunca masaustune hıcbısey acık olmadan bos bıraktım ve duzeldi
Bide onu deneyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bulut Ayaz Emanetoğlu
Bende virüsten olmuştu steam adında ama fotoğrafı yok steam dan oyun oynarken kapatabiliyordum %50 ye yakın cpu yiyordu antivirüs sağolsun düzeldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Çağan Ahmet Şenel
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,461
Üyeler