Neler Yeni

TÜRKNET YARDIM ACİL

Ersin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ersin Başkurt
Arkadaşlar merhaba bilgisi olan arkadaşlara soruyorum türknet paketim yapa dahil (kendi alt yapısı) 100mbt fakat hız ölçümü yaptığımda en fazla 36 mbt gördüm indirme yaptığımda da en fazla 4mbt gördüm sebebi nedir modem vdsl ve ayarlarda da vdsl profil tanımlı

GodlyPain

80+ Bronze
Modem destekliyor mu ya da Wifi adaptörün

106410

80+ Silver
İnternete kablo ile mi bağlısın,ayrıca arka planda çalışan ve interneti kullanan uygulamalar açık olabilir.Eğer sorun bunlardan birinden kaynaklanmıyorsa büyük ihtimalle hat değerlerinde bir problem vardı Türknet'e arıza kaydı oluşturmayı deneyebilirsin.

Ersin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ersin Başkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet destekliyor internette de araştırdım ama çözemedim bir türlü
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternete kablo ile mi bağlısın,ayrıca arka planda çalışan ve interneti kullanan uygulamalar açık olabilir.Eğer sorun bunlardan birinden kaynaklanmıyorsa büyük ihtimalle hat değerlerinde bir problem vardı Türknet'e arıza kaydı oluşturmayı deneyebilirsin.

Kablo ile bağlıyım arka planda da bir sıkıntı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bulut Ayaz Emanetoğlu
Şimdi sen 36 mbps dedin onu 8 e bölüceksin o senin indirme hızındır.Yoğunluk olduğundan olabilir indiriceksen gece indir

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
İlk olarak modemin vdsl desteklemiyorsa eğer internet gelmiyor zaten modeme turknet ile iletişime geçtin mi? ne dedler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bulut Ayaz Emanetoğlu
8 mbps 1 mb hızla indirir yani anlayacağın

Ersin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ersin Başkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen öyle bunun sebebini bulmaya çalışoyorum

Çalışıyorum

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar merhaba bilgisi olan arkadaşlara soruyorum türknet paketim yapa dahil (kendi alt yapısı) 100mbt fakat hız ölçümü yaptığımda en fazla 36 mbt gördüm indirme yaptığımda da en fazla 4mbt gördüm sebebi nedir modem vdsl ve ayarlarda da vdsl profil tanımlı
Ben de aynı paketi kullanıyorum. Max 13 Mbps görüyorum.
Sürekli de internet kesintisi yaşıyorum. Çözüm merkezi de yok.
Susup kullanmaya devam edeceksin. TurkNet kalitesiz bir firma.
Güzel hız alabilen varsa, abonelerin %10'u falandır.

TurkNET'in sponsor olduğu twitch yayıncıları bile, yayınlarını başka servis sağlayıcılarından açıyor. Gerisini sen düşün.

Doruq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Doruk sarp kaya
Ben sana nedenini söyliyim sen 75tl olan paketi almış 100hız istiyorsan 85tl olan paketi online işlemler üzerinden seçmen gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,461
Üyeler
164,151
Son üye
legendary_alone
Top Bottom