Arama sonuçları: *

1. M

xbox 360 wireless gaming receiver

knk pc bunu cihaz olarak görüyor ama laptopta usb olarak görünüyor bunu nasıl usb çevirebilirim
  2. M

ayn knk yapıcak başka bişey yok zaten şuan microsoft mail attım ama cevaplanırsa neyse genede saol benim için baya uğraştın hakkını helal et
  3. M

yok galiba gelen güncellemerlerde yoktu öyle bi güncelleme sadece pcye gelmiş
  4. M

yok knk denedim gene olmadı sürücüsünü bir türlü yükleyemiyor
  5. M

1591100197 tmm hemen deniyorum 1591100350 yok knk bütün usb denedim gene olmuyor pcde sıkıntı var herhalde
  6. M

hepsi pc yeni kasa olduğu için usb filan atıp her şeyi denedim şimdi öbür pcden sürücü dosyasını bulup atmayı denedim gene işe yaramıyor
  7. M

denedim knk ama yok hepsi aynı sonuç 1591098566 hatta bozukmu diye öbür pcde denedim onda sıkıntı çıkarmadan hemen kurulup çalıştı
  8. M

knk bundaki versionlar bende yazmıyor yoksa ben bunların hepsini izledim bende sadece bunlar yazıyor
  9. M

yok knk denedim hala aynı
  10. M

knk bu unlostun 2 ay önce fps artırma videosunda xboxun hepsini kapatmıştım 2 aydır sorunsuz kullanıyrdum sorun windows güncellemesi yaptıktan sonra oldu
  11. M

merhaba öncellikle xbox 360 konsolum vardı kolunu pc ye bağlamak için xbox 360 wireless receiver cihazını aldım 1 2 senedir filan kullanıyorum hiçbir sıkıntım yoktu geçenlerde yeni gelen windows güncellemlerini yaptıktan sonra pc receiverı tanımadı ve bilinmeyen olarak aygıladı normalde aygıt...
Top Bottom