yok knk denedim gene olmadı sürücüsünü bir türlü yükleyemiyorMicrosoft sitesini alt üst ettim. Ama yok klasik aynı çözümler. Ama diğer PC'de çalışıp bu PC'de çalışmaması ilginç bir durum.
Windows Update'den cihaz takılı iken Güncelleştirmeleri bir kontrol edermisin.
yok knk denedim gene olmadı sürücüsünü bir türlü yükleyemiyor
yok galiba gelen güncellemerlerde yoktu öyle bi güncelleme sadece pcye gelmişGerçekten ilginç bir durum. Diğer bilgisayarda aynı güncellemeyi yaptın mı ?
yok galiba gelen güncellemerlerde yoktu öyle bi güncelleme sadece pcye gelmiş
ayn knk yapıcak başka bişey yok zaten şuan microsoft mail attım ama cevaplanırsa neyse genede saol benim için baya uğraştın hakkını helal etO zaman Microsoft'a iletilen bu konuda baya bir hata var. Seninle aynı sorunu yaşayan.
Yeni bir güncelleme gelmesini beklemek yada. Driver'ın Win 10 güncellemesini beklemek.
ayn knk yapıcak başka bişey yok zaten şuan microsoft mail attım ama cevaplanırsa neyse genede saol benim için baya uğraştın hakkını helal et
knk pc bunu cihaz olarak görüyor ama laptopta usb olarak görünüyor bunu nasıl usb çevirebilirimEstf. Helal olsun. Uğraşacağız ki sorun çözülsün. İnşallah dönerler merak ettim. Çünkü bu sorunu yaşayan baya kullanıcı var.