xbox 360 wireless gaming receiver

Microsoft sitesini alt üst ettim. Ama yok klasik aynı çözümler. Ama diğer PC'de çalışıp bu PC'de çalışmaması ilginç bir durum.

Windows Update'den cihaz takılı iken Güncelleştirmeleri bir kontrol edermisin.

Microsoft sitesini alt üst ettim. Ama yok klasik aynı çözümler. Ama diğer PC'de çalışıp bu PC'de çalışmaması ilginç bir durum.

Windows Update'den cihaz takılı iken Güncelleştirmeleri bir kontrol edermisin.
yok knk denedim gene olmadı sürücüsünü bir türlü yükleyemiyor

yok galiba gelen güncellemerlerde yoktu öyle bi güncelleme sadece pcye gelmiş

O zaman Microsoft'a iletilen bu konuda baya bir hata var. Seninle aynı sorunu yaşayan.

Yeni bir güncelleme gelmesini beklemek yada. Driver'ın Win 10 güncellemesini beklemek.

O zaman Microsoft'a iletilen bu konuda baya bir hata var. Seninle aynı sorunu yaşayan.

Yeni bir güncelleme gelmesini beklemek yada. Driver'ın Win 10 güncellemesini beklemek.
ayn knk yapıcak başka bişey yok zaten şuan microsoft mail attım ama cevaplanırsa neyse genede saol benim için baya uğraştın hakkını helal et

ayn knk yapıcak başka bişey yok zaten şuan microsoft mail attım ama cevaplanırsa neyse genede saol benim için baya uğraştın hakkını helal et

Estf. Helal olsun. Uğraşacağız ki sorun çözülsün. İnşallah dönerler merak ettim. Çünkü bu sorunu yaşayan baya kullanıcı var.

Estf. Helal olsun. Uğraşacağız ki sorun çözülsün. İnşallah dönerler merak ettim. Çünkü bu sorunu yaşayan baya kullanıcı var.
knk pc bunu cihaz olarak görüyor ama laptopta usb olarak görünüyor bunu nasıl usb çevirebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,255
Üyeler
184,756
Son üye
yagiz21
Geri