Neler Yeni

xbox 360 wireless gaming receiver

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Microsoft sitesini alt üst ettim. Ama yok klasik aynı çözümler. Ama diğer PC'de çalışıp bu PC'de çalışmaması ilginç bir durum.

Windows Update'den cihaz takılı iken Güncelleştirmeleri bir kontrol edermisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Can
Microsoft sitesini alt üst ettim. Ama yok klasik aynı çözümler. Ama diğer PC'de çalışıp bu PC'de çalışmaması ilginç bir durum.

Windows Update'den cihaz takılı iken Güncelleştirmeleri bir kontrol edermisin.
yok knk denedim gene olmadı sürücüsünü bir türlü yükleyemiyor

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
yok galiba gelen güncellemerlerde yoktu öyle bi güncelleme sadece pcye gelmiş

O zaman Microsoft'a iletilen bu konuda baya bir hata var. Seninle aynı sorunu yaşayan.

Yeni bir güncelleme gelmesini beklemek yada. Driver'ın Win 10 güncellemesini beklemek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Can
O zaman Microsoft'a iletilen bu konuda baya bir hata var. Seninle aynı sorunu yaşayan.

Yeni bir güncelleme gelmesini beklemek yada. Driver'ın Win 10 güncellemesini beklemek.
ayn knk yapıcak başka bişey yok zaten şuan microsoft mail attım ama cevaplanırsa neyse genede saol benim için baya uğraştın hakkını helal et

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
ayn knk yapıcak başka bişey yok zaten şuan microsoft mail attım ama cevaplanırsa neyse genede saol benim için baya uğraştın hakkını helal et

Estf. Helal olsun. Uğraşacağız ki sorun çözülsün. İnşallah dönerler merak ettim. Çünkü bu sorunu yaşayan baya kullanıcı var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Can
Estf. Helal olsun. Uğraşacağız ki sorun çözülsün. İnşallah dönerler merak ettim. Çünkü bu sorunu yaşayan baya kullanıcı var.
knk pc bunu cihaz olarak görüyor ama laptopta usb olarak görünüyor bunu nasıl usb çevirebilirim

Top Bottom