Arama sonuçları: *

1. S

FC25 yaması oyunu bozar mı?

Hocam tam bilmemekle beraber Online'a sıkıntı olabilir onun haricinde oyunda bozulma olmaz eğer yama düzgünse kullanan kişiler var yakınlarımda ama online'a sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum
  2. S

İndirme Hızım Sürekli 0 a düşüyor

Hocam Kabloyla alakalı bir sorun olamaz dediğim gibi sadece bilgisayarımı taşıdım öbür evimdede aynı kabloyu kullandım ve gayet çalışıyordu orada 500'e 200 gibi bir internet burada ise 1000'e 1000 var ve epicte gayet düzgün çalışıyor steam ve riot games gibi bazı uygulamalarda 0'a düşüyor...
  3. S

İndirme Hızım Sürekli 0 a düşüyor

Arkadaşlar ethernet kablosu ile bilgisayarıma Steam,,Riot Games gibi yerlerden ne indirirsem indireyim uygulama farketmeksizin indirme hızım 0 a düşüyor eski evime taşındım ve burada eskidende böyle bir problem yaşadığımı hatırlıyorum bi anda 0 a düşüyor kapatıp açtığımda yada biraz bekleyip...
  4. S

Viewsonic VX2780J VS Samsung Odyssey G4

hocam fikrim yok kafam çok fazla karıştı 1719086876 dediğiniz mantıklı ama her oyun dlss kapsamıyor o zaman işte sorun çıkıyor hocam
  5. S

hocam ileriye dönük diyorsunda bazı kişiler 1440p den 1080 e geçince iğrenç bir görüntü olduğunu ve kullanılmaz olduğunu söylüyor eğer yükseltme sürecim biraz uzarsa aylarca o görüntüyle oynamak zulum olacaktır Ve diğer soruma cevap gelmedi ama her oyunu 240 fps oynayamayacağım için mesela rdr2...
  6. S

hocam 2k da sorun çekmekten korkuyorum farklı forumlardada baktım bazıları çoğu kişi 2k için 3060 ı yetersiz bulmuş ve 1080 p full grafiğin 2k düşük grafikten daha iyi olduğunu düşünenlerde var 1719010098 evet katılıyorum ama 3060 ile diğer monitörde her oyunda 240 fps alabilirmiyim daha sonra...
  7. S

hocam 2k da oynamayı düşünüyorum fakat sorum sizce 27 inç sizce fps oyunları vs için fazlamı büyük ve 240 hz almadığım için pişman olumuyum 170 hz kullanıyorum diye 2k monitör için yeterli sistemi ilerde kuracağım zaten o konuda sorun yok 1719008599 sorunum 27 büyük olurmu ve 240 hz almadığım...
  8. S

Hocam her oyunda 240 hz ile oynayabiliyormusunuz onuda düşünüyorum mesela rdr2 gibi oyunlarda drop yaşama şansım olmazmı yada en azından görüntü bozulması gibi ?
  9. S

Hocam Pc parçaları Ryzen 5 5700x Msi 3060 3x ventus 750w psu 16 gb ram ama yakın zamanda yükseltme yapmayı düşünüyorum 1719007748 27 inç fps için büyük gelirmi diye korkuyorum hocam bir yandan
  10. S

Hocam Çok arada kaldığım bir durum oldu elimde 2 monitör var ve fiyat bandında ikisinide alabiliyorum sorun yok ama 2 sininde farklı özellikleri iyi olduğundan dolayı kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım ? Daha çok fps türü oyunlar oynuyorum ama bu film ve hikayeli oyunlar oynamadığım...
  11. S

Cloud II Vs Cloud III

Sağolun hocam amazondan aldım zaten ama birkaç kere daha iade işlemi yapmıştım farklı firmalarda 1710365387 İnşallah, kullandıktan sonra buraya yorumlarımı vs. yazacağım çünkü ne bir düzgün inceleme nede bir yorum gördüm bakalım değer mi değmez mi göreceğiz.
  12. S

Cloud II Vs Cloud III

Anladım hocam sipariş verdim bakalım nasıl çıkacak 7.1 oyuncu kulaklıkları arasında en iyilerinden olmaya devam mı ediyor göreceğiz inşallah beğenirim beğenmezsem iade edeceğim
  13. S

Cloud II Vs Cloud III

Bilmiyorum işte bu parça sorunu ve Cloud 2 deki gibi bir dip ses sorunu oluşur mu diye korkum var dip ses olacaksa cloud 3 almamın bir mantığı kalırmı yada bu farka değermi ve tabii ki dedğim gibi pad vs. ondan biraz tedirginim
  14. S

Cloud II Vs Cloud III

Hocam son zamanlarda kulaklık almak için baya bir araştırma ve forum gezdim fakat bu ikisinin karşılaştırmasını tr de pek bulamadım Cloud II : 2100TL Cloud III : 2800 TL Aradaki bu 700 TL lik fark değer mi ? bildiğim kadarıyla Cloud 3 ün mikrofonu baya iyi aynı şekil ses kasma ve 7.1 özellikleri...
  15. S

Razer Blackshark v2 X vs HyperX Cloud 2

arkadaşın incelemesini okudum gayet güzel fakat incelediğim diğer yazılarda da insanların söylediği (incelemeyi yapan arkadaşta biraz değinmiş) ufak bir dip ses ve uzun kullanımda pad parçalanma gibi bir sorunu var diyorlar yani yıllar boyu kullanımda asus önermeyen fazla insan var hocam çevre...
  16. S

Sağol Hocam tercihim cloud 2 den yana olacak gibi ama hala bakıyorum
  17. S

Peki Cloud 2 midir asusmu hocam ikiside 2k bandında
  18. S

Yayıncıların ve çoğu e-sporcunun kullandığı kulaklıklardan birtanesi yılların kulaklığı dediğim gibi en ucuz fiyatı 2.5k falandı bende indirimdeyken alayım dedim bu fiyat bandında gayet uygun
  19. S

Önemli değil. Dediğim gibi Cloud 2 yılların kulaklığı ve bu fiyata gayet uygun benim düşüncem cloud 2 ama yinede karşılaştırmalarını izleyin fikir sizin
  20. S

Asus modeli hakkında bir fikrim yok ama 3k verdiyseniz bir tık pahalı gibi sanki Cloud 2 daha ucuz tabi diğer modeli bilmiyorum yorum yapamayacağım 1710018984 Buyur Hocam https://www.amazon.com.tr/dp/B00SAYCVTQ?tag=akakceprime-21&th=1
Geri