Cloud II Vs Cloud III

ShaQLaX

80+
Reaksiyon skoru
14
Hocam son zamanlarda kulaklık almak için baya bir araştırma ve forum gezdim fakat bu ikisinin karşılaştırmasını tr de pek bulamadım
Cloud II : 2100TL
Cloud III : 2800 TL
Aradaki bu 700 TL lik fark değer mi ? bildiğim kadarıyla Cloud 3 ün mikrofonu baya iyi aynı şekil ses kasma ve 7.1 özellikleri de gayet çok iyi fakat Cloud 2 nin çoğu parçasını (mikrofon,pad,kablo,seskartı vb.) şeyleri bozulunca dışarıdan alabiliyorsunuz ama cloud 3 de bu mevcut değil bir bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi hangisi mantıklı 700 TL farka değer mi ? Neler daha iyi bu dışarıdan alabileceğim parçalar cloud 3 ede gelir mi yada farklı bir alternatifi var mı ?

Bence değer. Yeni kulaklık sonuçta.

Bence değer. Yeni kulaklık sonuçta.
Bilmiyorum işte bu parça sorunu ve Cloud 2 deki gibi bir dip ses sorunu oluşur mu diye korkum var dip ses olacaksa cloud 3 almamın bir mantığı kalırmı yada bu farka değermi ve tabii ki dedğim gibi pad vs. ondan biraz tedirginim

Bilmiyorum işte bu parça sorunu ve Cloud 2 deki gibi bir dip ses sorunu oluşur mu diye korkum var dip ses olacaksa cloud 3 almamın bir mantığı kalırmı yada bu farka değermi ve tabii ki dedğim gibi pad vs. ondan biraz tedirginim
Tolunay Örende sanırım Cloud 3 kullanıyor ve sponsor değil. Yabancı kanallardan incelemeleri biraz daha izleyin derim.

Tolunay Örende sanırım Cloud 3 kullanıyor ve sponsor değil. Yabancı kanallardan incelemeleri biraz daha izleyin derim.
Anladım hocam sipariş verdim bakalım nasıl çıkacak 7.1 oyuncu kulaklıkları arasında en iyilerinden olmaya devam mı ediyor göreceğiz inşallah beğenirim beğenmezsem iade edeceğim

Anladım hocam sipariş verdim bakalım nasıl çıkacak 7.1 oyuncu kulaklıkları arasında en iyilerinden olmaya devam mı ediyor göreceğiz inşallah beğenirim beğenmezsem iade edeceğim
hayırlı olsun. nerden aldınız hocam? kulaklıklarda iade işi sıkıntı çıkarıyor. anca amazondan iade edersiniz

hayırlı olsun. nerden aldınız hocam? kulaklıklarda iade işi sıkıntı çıkarıyor. anca amazondan iade edersiniz
Sağolun hocam amazondan aldım zaten ama birkaç kere daha iade işlemi yapmıştım farklı firmalarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah, kullandıktan sonra buraya yorumlarımı vs. yazacağım çünkü ne bir düzgün inceleme nede bir yorum gördüm bakalım değer mi değmez mi göreceğiz.

Sağolun hocam amazondan aldım zaten ama birkaç kere daha iade işlemi yapmıştım farklı firmalarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah, kullandıktan sonra buraya yorumlarımı vs. yazacağım çünkü ne bir düzgün inceleme nede bir yorum gördüm bakalım değer mi değmez mi göreceğiz.
Kulaklıktan memnun musunuz hocam her hangi bir sorunu var mı? Kulaklık alınır mı

Cloud ııı çok daha rahat geldi bana ıı ye göre. Ses yalıtımı da iyi. Arkadaşım ıı den ııı e geçti performans farkı olmadığını söylüyo ama cloud ııı bariz daha rahat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,146
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri