Arama sonuçları: *

1. vincent

🔥İndirim 🔥🔥Thermalright HEILOS 2 Faz Değiştiren Termal Pad 457TL 🔥🔥

Ptm 0.2mm bu 0.25mm kalınlıkta acaba laptop için bir sıkıntı yaratır mı bu fark?
  2. vincent

❌İndirim Bitti! 🔥669 TL 1.8 metre kablo 65W Lenovo adaptör + çanta + değişebilir priz ucu

Dün Omen 16-WF0029NT cihazım için sipariş vermiştim bugün elime ulaştı fakat cihaz şarj olmuyor.Bunun bir ayarı veya yapmam gereken bir şey var mı ?
  3. vincent

❌İndirim Bitti! 🔥669 TL 1.8 metre kablo 65W Lenovo adaptör + çanta + değişebilir priz ucu

Hocam sonuç olumlu olursa bilgilendirir misiniz ben de almayı düşünüyorum da.
  4. vincent

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Fotoğrafın hakkını veriyorsun hocam 😂
  5. vincent

90 gün iade süresi varmış sanırım.Fakat daha sonrası için nasıl olur bilemiyorum.
  6. vincent

Nasıl bırakıyor hocam tam olarak anlamadım o kısmı? Benimki de mng ile geliyor da bulunduğum şehre yola çıktı olarak gözüküyor takip kısmından bakınca.
  7. vincent

26 Ocak'ta 159p sipariş verdim 11 Şubat'ta geldi. 31 Ocak'ta 159pro sipariş verdim daha 12 Şubat'ta ülkeye ulaştı.2 3 güne elime ulaşır sanırım.
  8. vincent

Teşekkürler hocam. P olan modelini hediye edecektim de yanında taşırken stand falan ile uğraşmaz fazla yer kaplamasından dolayı o sebepten sormuştum.Kablo ile basitçe şarj oluyorsa çok iyi.
  9. vincent

159p veya 159pro modellerinde şarj için standı kullanmadan da şarj edilebiliyor mu acaba sadece kablo ile ?
  10. vincent

Hocam iade ettiğinizde vergi tutarını da iade ettiler mi acaba hesabınıza süreci yazabilir misiniz?
  11. vincent

Pro geldi beyler buradaki linkten bakın isterseniz.(Ben aldığım için indirim uygulanmıyor ama bi gerideki adımda gözüküyordu indirim.)
  12. vincent

Hocam reklam için o atılan linkleri takip edebilirsiniz.Pro modeli stoğa bazen gelip tükeniyor takip etmeniz gerekli. 1738350059 Sanmam hocam ama başka hesap veya tel ile deneme şansınız varsa öyle deneyin yine de.
  13. vincent

Daha önce bu telefondan veya hesaptan alışveriş yaptınız mı hocam? Başka telefon vs varsa öyle deneyin bir de isterseniz.
  14. vincent

Hocam önceki yorumlarda da bahsedilmişti.Benim attığım veya daha önceki mesajlarda atılmış olan linke gidip oradan alıyorsunuz ama sipariş ettiğiniz hesap ve cihazda daha önce alışveriş yapılmaması gerekiyor(veya başka çözümü varsa da ben bilmiyorum).
  15. vincent

Bir yanlışlık yoksa aldım ben hocam ara ara geliyor olabilir stok.Ama şimdi elime beyaz 159p kaldı onu ne yapacağım onu düşünüyorum.
  16. vincent

Bu linkteki reklamdan takip ederek aldım hocam şuan aldığım için göremiyorum ama hala var gibi.
  17. vincent

Beyaz 159p sipariş etmiştim fakat şimdi siyah 159pro denk getirdim onu alıyorum.İptal iade etmek istediğimde ürün geldikten sonra yapabilirsiniz diyor.Muhtemelen ilk olarak 159p gelecek de geldikten sonra deneme amaçlı kutuyu açsam vs ürün iadede sıkıntı oluşur mu acaba?
  18. vincent

Vergili olması lazım 100TL civarı ürün 600 küsur da vergisi oluyor.
Geri