arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 753
gördüm iş yapmaz yani hocam1k lıkta ajazzın kendı sıtesıne gore gelıyor ama temuyu bılmıyorum 8k dongle ıse pro ıcın dock un ıcıne gomulu oluyor
gördüm iş yapmaz yani hocam1k lıkta ajazzın kendı sıtesıne gore gelıyor ama temuyu bılmıyorum 8k dongle ıse pro ıcın dock un ıcıne gomulu oluyor
yapar aslında ama tercıh meselesigördüm iş yapmaz yani hocam
vergı yı gerı alamıyorsun muhtemelenBeyaz 159p sipariş etmiştim fakat şimdi siyah 159pro denk getirdim onu alıyorum.İptal iade etmek istediğimde ürün geldikten sonra yapabilirsiniz diyor.Muhtemelen ilk olarak 159p gelecek de geldikten sonra deneme amaçlı kutuyu açsam vs ürün iadede sıkıntı oluşur mu acaba?
siyah pro icin link varmi indirimli mi yoksa kredi ilemiBeyaz 159p sipariş etmiştim fakat şimdi siyah 159pro denk getirdim onu alıyorum.İptal iade etmek istediğimde ürün geldikten sonra yapabilirsiniz diyor.Muhtemelen ilk olarak 159p gelecek de geldikten sonra deneme amaçlı kutuyu açsam vs ürün iadede sıkıntı oluşur mu acaba?
Link ile aldım.siyah pro icin link varmi indirimli mi yoksa kredi ilemi
siyah pro stokta yok hocam nasıl denk getirdinBeyaz 159p sipariş etmiştim fakat şimdi siyah 159pro denk getirdim onu alıyorum.İptal iade etmek istediğimde ürün geldikten sonra yapabilirsiniz diyor.Muhtemelen ilk olarak 159p gelecek de geldikten sonra deneme amaçlı kutuyu açsam vs ürün iadede sıkıntı oluşur mu acaba?
link varmiLink ile aldım.
Bir yanlışlık yoksa aldım ben hocam ara ara geliyor olabilir stok.Ama şimdi elime beyaz 159p kaldı onu ne yapacağım onu düşünüyorum.var da hocam p yazanı var 1 k lık
hocam satacı hangisi bakma sansın var mıBir yanlışlık yoksa aldım ben hocam ara ara geliyor olabilir stok.Ama şimdi elime beyaz 159p kaldı onu ne yapacağım onu düşünüyorum.